ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 551 φορές

Ο Ρούνει στο στόχαστρο του Άρη. Θα αποδυναμωθεί και άλλο η ΒΕΡΟΙΑ;

Το όνομα του επιθετικού της «Βασίλισσας» Ρούνει «παίζει» σήμερα στα πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου της Θεσσαλονίκης, για πιθανή μεταγραφή του στον Άρη, καθώς αποτελεί μια αξιόπιστη λύση, πολύ δε οικονομικότατη επιλογή, για τους «κίτρινους».

Όλοι γνωρίζουν τις φιλικές σχέσεις των δύο ομάδων και ότι αν θέλουν οι Θεσσαλονικείς να τον αποκτήσουν αυτό θα γίνει. Το θέμα είναι τι θα γίνει με τη «Βασίλισσα», της οποίας το ρόστερ περιορίστηκε στους 19 παίκτες, μετά τις τελευταίες αποχωρήσεις του Βάλις, του Νύκταρη, του Ντεέρ και του Τσιούχα.

 Έτσι αντί να ενισχυθεί για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League, η «Βασίλισσα» συνεχώς αποδυναμώνεται, πολύ δε περισσότερο αν αποχωρήσει και ο Ρούνεϊ Βακενβάι.

Οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες  της σήμερα θα πρέπει να λάβουν υπόψιν τους πως έχουν στα χέρια τους την τύχη μια ιστορικής ομάδας και οφείλουν να την προστατεύσουν ως κόρη οφθαλμού. Διαφορετικά ας την οδηγούσαν από το καλοκαίρι στις ερασιτεχνικές κατηγορίες, προκειμένου να ξεκινήσει η ανοικοδόμησή της πάνω σε νέες βάσεις, σε όλα τα επίπεδα.