ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 501 φορές

Χωρίς προβλήματα και με μοναδικό στόχο τη νίκη

Χωρίς προβλήματα θα πραγματοποιηθεί σήμερα η τελευταία στην ουσία προπόνηση της ΒΕΡΟΙΑΣ (η αυριανή θα είναι ένα χαλάρωμα για τους παίκτες),αφού μέχρι και χθες δεν υπήρχαν προβλήματα ( εξαίρεση αυτό του Σοιλεμέζογλου που βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας) με τραυματισμούς, μηδέ εξαιρουμένου του Γιαγιόζη που δεν ήταν στο παιχνίδι με τον Πανσεραικό και ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει και στην ενδεκάδα.

Την Πέμπτη το βάρος έπεσε στην τακτική, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του εν όψει του ματς με τους Θεσσαλούς. Έχει παρακολουθήσει, άλλωστε, όχι μόνο τα παιχνίδια Κυπέλλου της Αναγέννησης, αλλά και εκείνο με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς για το πρωτάθλημα. Ακόμη, πάντως, δεν έχει αναλύσει τον επόμενο αντίπαλο στους παίκτες του, κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα).

Στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο, οι Βεροιώτες θέλουν τη νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει τον ίδιο με αυτήν στόχο, δηλαδή την παραμονή στην κατηγορία.