ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 700 φορές

Ήττα της "Βασίλισσας" στις Σέρρες 1-0 από τον Πανσερραικό

Δεν μπόρεσε η ΒΕΡΟΙΑ να τριπλασιάσει τις εκτός έδρας νίκες της, και πριν από λίγο γνώρισε την ήττα ατις Σέρρες από τον Πανσερραικό με σκορ 1-0.

Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά, με τον Πανσερραϊκό να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό του, και κλείνει στο "μισό" τους φιλοξενούμενους.

3΄Ο Τσιμίκας πιάνει γυριστή κεφαλιά που κατέληξε στην αγκαλιά του Τριαντάφυλλος.

10΄ Φάουλ λίγο έξω απ' την περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ εκτέλεσε ο Πόζογλου, αλλά με διπλή προσπάθεια και με τη βοήθεια των αμυντικών απέκρουσε ο Τριαντάφυλλος.

 Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 15λεπτο, που έδειξαν ξαφνιασμένοι από την αγωνιστική συμπεριφορά των γηπεδούχων, σταδιακά  ισορρόπησαν το παιχνίδι. Μάλιστα δημιούργησαν μία πολύ καλή ευκαιρία, ισοφαρίζοντας αυτή του αντιπάλου της.

19' φάουλ για τους φιλοξενούμενους με τον Μπαστιάνο από δεξιά και τον Μπλέτσα τελικά να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, να πιάνει το σουτ αλλά να αποκρούει σταθερά ο Ρίστιτς. Οι φιλοξενούμενοι μετά το πρώτο 15λεπτο σταδιακά έχουν ισορροπήσει το παιχνίδι.

Τρία λεπτά αργότερα οι της ΒΕΡΟΙΑΣ, που βρίσκουνχώρους στην άμυνα του Πανσερραϊκού, παρότι δεν έχουν την κατοχή της μπάλας,φθάνουν για δεύτερη φορά κοντά στο γκόλ.

 

22' σέντρα από δεξιά, ο Βάλις στο δεύτερο δοκάρι αφύλακτος πιάνει δυνατό σουτ, αλλά αποκρούει εντυπωσιακά στην κλειστή γωνία ο Ρίστιτς.

Αυτό όμως που δεν μπορεί να κάνει η «Βασίλισσα» στις δύο προηγούμενες φάσεις το καταφέρνει ο Πανσερραικός, που στα τελευταία λεπτά ανέπτυξε μια έντονη επιθετικότητα και ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή φάση που έκανε.

32΄Μετά από φάση διαρκείας και αλλεπάλληλες σέντρες, ο Γκούρτσας εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση των αμυνόμενων σε διαδοχικά σουτ των Γκέκα και με Πόζογλου και με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας έτσι το σκορ για τους γηπεδούχους.

Δεν μπόρεσε να αντιδράσει η ΒΕΡΟΙΑ στα εναπομείναντα λεπτά ,μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους και στις καθυστερήσεις είχε τον τελευταίο λόγο για κάτι καλό.

45'+ φάουλ από αριστερά σαν κοντινό κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, το εκτέλεσε ο Βάλις, αλλά πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Στην επανάληψη η  ΒΕΡΟΙΑ στο πρώτο 15λεπτο έχει μια χλιαρή υπεροχή, καθώς οι γηπεδούχοι της έδωσαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούν στις αντεπιθέσεις να φανούν επικίνδυνοι, χωρίς όμως καμιά απ' τις δύο ομάδες να καταφέρει να κάνει κάτι αξιοσημείωτο.

Στη συνέχεια δημιουργούνται δύο φάσεις, μία για κάθε ομάδα.

62' σουτ του Ρούνει έξω απ' την περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ

67' Ο Γκούρτσας από δεξιά κάνει ωραία προσπάθεια, με σέντρα βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Πόζογλου, ο οποίος πιάνει ένα σουτ, όχι όμως όπως θα ήθελε και ο Τριαντάφυλλος με τη βοήθεια αμυνόμενου αποκρούει.

73΄ Αδύναμο σουτ, από καλή θέση του Οφέϊ, μπλοκάρει εύκολα ο Ρίστιτς.

Ο Πανσερραϊκός οπισθοχωρεί  και προσπαθεί σε κάποια αντεπίθεση να τελειώσει το ματς… χωρίς αποτέλεσμαδίνοντας έτσι χώρο στην ΒΕΡΟΙΑ, που  συνεχίζει να είναι στην επίθεση καινα  πιέζει, χωρίς όμως να μπορεί να δημιουργήσει την κατάλληλη φάση που θα την φέρει κοντά στην ισοφάριση.

Αυτή η αδυναμία της ΒΕΡΟΙΑΣ δίνει στον Πανσερραικό την ώθηση να τολμήσει να βγει μπροστά και το κάνει μάλιστα δύο φορές, με ισάριθμες αντεπιθέσεις.

87΄ Δυνατό σουτ του Ιωαννίδη έξω από την περιοχή, δεν μπορεί να συγκρατήσει ο Τριαντάφυλλος, η μπάλα φτάνει στον Δούμτσο, στρώνει εκ νέου στον Ιωαννίδη, αλλά αυτή την φορά σουτάρει άουτ.

90΄ Ο Γκούρτσας κάνει ωραία κίνηση… πίβοτ μέσα στην περιοχή, γυρνάει, σουτάρει, η μπάλα βρίσκει την ρίζα του δεξιού δοκαριού και απομακρύνουν οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων.

Με αυτή την φάση τελειώνει το παιχνίδι

Ο διαιτητής Αγγελάκης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, όπως και οι βοηθοί του Τζιώτζιος και Δημητριάδης  από την Θράκη, ήταν καλοί.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Π.Αμανατίδης): Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Τσιμίκας, Ρούτσης(89΄ Γιαξής), Πόζογλου(76΄ Φουσού), Γκέκας(54΄ Δούμτσος), Γκούρτσας

ΒΕΡΟΙΑ(Α.Χαραλαμπίδης): Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Δόρης(66΄ Οφέϊ), Λίταινας(76΄ Λαζόπουλος), Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Βάλις(83΄ Ζιγκερίδης Ι.)ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

ΑΟΧ Κισσαμικός – ΑΕ Σπάρτη……….. 0-2 (45+ Ράντι, 82' Μπαρέττας)

Δόξα Δράμας – Άρης………………………1-2 (28' Μαρκόπουλος / 58' Διαμαντόπουλος, 77' Παυλίδης)

Πανσερραϊκός – Βέροια………………… 1-0 (32' Γκούρτσας)

Παναιγιάλειος – Εργοτέλης…………… 1-0 (90+ αυτογκόλ)

Αιγινιακός – ΑΕ Καραϊσκάκης……….. 2-0 (65' Δωματάς, 90+' Γιαζιτζόγλου)

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα………… 1-0 (27' Μπρίτο)

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας…………. 3-1 (37' Ζγκούρι, 65'-72' Τόμιτς / 16' Τσιλούλης)