ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1397 φορές

Καλτσάς: «Πιστεύουμε στη νίκη»

Ο Νίκος Καλτσάς με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports τόνισε πως πρωταρχικός στόχος για τη ΒΕΡΟΙΑ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα είναι η νίκη, ωστόσο και παραδέχτηκε πως και  η ισοπαλία θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

«Σίγουρα έχουμε πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πιστεύω ότι θα δώσουμε το 100%  των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη και να βρει η ομάδα σταθερότητα», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Καλτσάς.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: 
«Θέλουμε μόνο τη νίκη. Μπορεί να μην καταφέρουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα αφού και η ισοπαλία είναι μέσα στο παιχνίδι. Θα ετοιμαστούμε τις επόμενες ημέρες και πιστεύω να πάρουμε κάτι θετικό».

Για το πώς περιμένει το συγκεκριμένο ματς: 
«Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο Απόλλωνας προέρχεται από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι μια σκληρή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο ματς και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Για το πώς βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ κυρίως ψυχολογικά: 
«Σίγουρα η ψυχολογία μας δεν είναι η καλύτερη γιατί στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια ενώ ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω στο κυριακάτικο ματς να κερδίσουμε για να είμαστε και πάλι καλά».