ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 818 φορές

Στα χαρτιά παίρνει η ΒΕΡΟΙΑ το παιχνίδι με τον Αχαρναικό

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα οριστεί ο αγώνας της Κυριακής της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Αχαρναικό για την 4η αγωνιστική στο Μενίδι και η «Βασίλισσα» θα πάρει τους τρεις βαθμούς με 0-3 σκορ και θα γλυτώσει έτσι την ταλαιπωρία και τα έξοδα προς την Αθήνα  .

Και αυτό γιατί την Football League αποχαιρέτησαν σήμερα στον Αχαρναϊκό, καθώς η ομάδα αναμένεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, μετά και το -54, που της είχε επιβληθεί, για οφειλές προς εννιά πρώην παίκτες της.

Βάσει του κανονισμού, το «τριφύλλι» είχε και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βρεθεί λύση και να συνεχίσει, παρά τις ποινές αφαίρεσης βαθμών, με τη Διοργανώτρια Αρχή πάντως να επισπεύδει τη διαδικασία και να αναμένεται να «τελειώσει» άμεσα τους «πράσινους».

Άλλωστε, με τα τωρινά δεδομένα, η αποβολή του θα ερχόταν ούτως ή άλλως και για λόγους αξιοπιστίας πλέον, η Football League αποφάσισε να συνεχίσει το πρωτάθλημα με 17 ομάδες.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19, Δημήτρη Γιαννούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα οριστεί ο αγώνας της Κυριακής με τη Βέροια που θα πάρει τους τρεις βαθμούς με 0-3 σκορ και θα γλυτώσει την ταλαιπωρία και τα έξοδα προς την Αθήνα  .

 Δυσοίωνο το μέλλον του Αιγινιακού

Ο Πρόεδρος της ομάδας από τη βόρεια Πιερία Γιάννης Νιώπας μίλησε για τη διάδοχη κατάσταση στο σύλλογο, τονίζοντας πως δεν ζητά αντίτιμο για τις μετοχές.

Πάραυτα σημείωσε, ότι ο αγοραστής θα πρέπει να εμφανιστεί εντός 10ημέρου και να είναι φερέγγυος, ώστε να μην οδηγηθεί στη διάλυση ο Αιγινιακός.

 Αναλυτικά όσα δήλωσε 

«Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να μπει ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την... πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις».

Για το τι τον οδηγεί στην αποχώρηση: «Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά».