ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 974 φορές

Κατάσχεση 73.000 ευρώ του Δήμου Βέροιας από την ΠΑΕ !!!

Το ποσό των 73.000 ευρώ της ΠΑΕ Βέροια κατασχέθηκαν από τον Δήμο Βέροιας και συγκεκριμένα από τον φορέα αθλητισμού ΚΑΠΑ.

Ο Δήμος Βέροιας έκανε ασφαλιστικά μέτρα διεκδικώντας μισθώματα του Δημοτικού σταδίου των τελευταίων τεσσάρων χρόνων τα οποία δεν κατέβαλε η ΠΑΕ Βέροια ως όφειλε. Τα μέτρα αυτά εκδικάστηκαν πριν λίγες μέρες και με την απόφαση αυτή κατασχέθηκαν 73.000 ευρώ από υπόλοιπο των περσινών τηλεοπτικών δικαιωμάτων που είχε να λαμβάνει η ΠΑΕ Βέροια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Βέροια μετέφερε αίτημα διακανονισμού του ποσού αυτού σε μηνιαίες δόσεις, κάτι που κατ΄ αρχήν απορρίπτεται από το ΚΑΠΑ.

Μετά από την εξέλιξη αυτή η ΠΑΕ Βέροια αντιμετωπίζει ένα επιπλέον οικονομικό πρόβλημα, καθώς με τα χρήματα αυτά είχαν διακανονιστεί να πληρωθούν οφειλές προς ποδοσφαιριστές της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Δυστυχώς όμως το Δημόσιο προηγείται των ιδιωτών και γι αυτό τον λόγω τα χρήματα εκχωρήθηκαν στο ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Όμως οι οικονομικές εκκρεμότητες της ΠΑΕ Βέροια προς τον Δήμο δεν σταματούν εδώ. Στο άμεσο μέλλον υπάρχει δικαστήριο με το ΚΑΠΑ να διεκδικεί από την ΠΑΕ ένα ποσό άνω των 200.000 ευρώ που αφορούν μισθώματα από την προηγούμενη δεκαετία καθώς επίσης και ποσοστά από διαφημίσεις και τηλεοπτικά δικαιώματα.

Στην περίπτωση αυτή η ΠΑΕ Βέροια ισχυρίζεται ότι τα χρήματα που οφείλει τα επένδυσε στο στάδιο με διάφορα έργα που έγιναν, όπως ο φωτισμός, ο χορτοτάπητας και ανακαινίσεις στους αποδυτηριακούς χώρους.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017 09:35