ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1036 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Όλα τα βλέμματα στο ματς με τον Απόλλωνα

Η μεγάλη νίκη στα Γιάννινα επί του τοπικού ΠΑΣ ανήκει στο παρελθόν για τους παίκτες της «Βασίλισσας του βορρά» και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Απόλλωνα.

Ένα καθοριστικό ματς που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, με τις κερκίδες του να αναμένονται γεμάτες από φίλους των «κυανέρυθρων» που βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να κάνει την ύστατη προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία των μεγάλων.

Οι δυο ομάδες εξάλλου είναι πολύ κοντά στον βαθμολογικό πίνακα και μια νίκη της ΒΕΡΟΙΑΣ θα την φέρει πάνω από τον Απόλλωνα και θα της επιτρέψει μετά από πολύ καιρό να ξεκολλήσει από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οι οποίες οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» ξεκίνησε από το μεσημέρι της Τρίτης με προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ταγαροχωρίου, με τον Ράτκο Ντόστανιτς να βλέπει όλους τους παίκτες του να παίρνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, με εξαίρεση τον Αλέξη Αποστολόπουλο που γυμνάστηκε ατομικά λόγω ενοχλήσεων.

Να σημειωθεί ότι στο ματς των Ιωαννίνων ο Νίκος Γεωργιάδης συμπλήρωσε 10 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με Καλλονή και Λεβαδειακό.

Η αυριανή προπόνηση της «Βασίλισσας» θα διεξαχθεί στις 3μμ στο Ταγαροχώρι.