ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1427 φορές

Έχασε στο Αιγίνιο η ΒΕΡΟΙΑ για το πρώτο ματς Κυπέλλου

Με ένα όμορφο γκολ που πέτυχε ο Bεροιώτης παίκτης του Αιγινιακού, Νίκος Ζούρκος στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης, η "Βασίλισσα" γνώρισε την ήττα 1-0 στο γειτονικό Αιγίνιο για το πρώτο ματς της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το1-0 κρατάει την «Βασίλισσα» στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού υπάρχει και η  ρεβάνς, η οποία θα γίνει στη Βέροια στις 30/8 και όποιος προκριθεί θα μετάσχει στον 2ο όμιλο μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλων Καλαμαριάς.

Με 11άδα ανάγκης, αφού μόνο 11 δελτία μπόρεσε να έχει στη διάθεσή της μέχρι την Παρασκευή, η ΒΕΡΟΙΑ χωρίς δικαίωμα αλλαγής και με 36 βαθμούς θερμοκρασία στο Αιγίνιο, κοίταξε με το 4-4-2 του Απόστολου Χαραλαμπίδη, να κάνει σε όλη την διάρκεια του αγώνα συντήρηση δυνάμεων, έχοντας περισσότερο οι παίκτες της το μυαλό τους στο αμυντικό παιχνίδι και δίνοντας  χώρο στους γηπεδούχους, τους οποίους περίμενε κάτω από το κέντρο προς την περιοχή της.

Μόνο στο πρώτο 20λεπτο προσπάθησε να αιφνιδιάσει και είχε μία καλή ευκαιρία να το κάνει στο 10΄όμως δεν της το επέτρεψε ο Παπαδόπουλος που την τελευταία στιγμή απομάκρυνε τη μπάλα με προβολή, πριν αυτή καταλήξει στον αμαρκάριστο Ρούνευ.

Από εκεί και πέρα οι του Αιγινιακού είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και μέχρι τη λήξη του πρώτου 45λέπτου έφθασαν άλλες τρεις φορές κοντά στο 2-0, το οποίο όμως δεν μπόρεσαν να πετύχουν στο 29΄σε σουτ του Δωματά που έφυγε σύριζα άουτ, στο 31΄όταν η μπάλα σε παράλληλη σέντρα του Γιαζιτζόγλου πέρασε κοντά από τη γραμμή τέρματος, χωρίς οι Δωματάς, Λιόλιος να μπορέσουν να την σπρώξουν στα δίχτυα και στο 41΄όταν ο Λεφίδης με σέντρα-σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά άουτ.

Η ΒΕΡΟΙΑ έχει να αντιπαρατάξει μόνο την ευκαιρία του 38΄΄, με τους Ζεγκιρίδη- Ρούνευ να μην μπορούν να πλασάρουν από πολύ κοντά, αν και ευνοήθηκαν από τις κόντρες και την άσχημη έξοδο του Τόλιου.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, απλά ο Αιγινιακός κατάφερε μία από τις λίγες ευκαιρίες του να την κάνει γκολ. Ήταν το 58΄και ο Ζούρκος έξω από την Βεροιώτικη περιοχή με έναν πραγματικό κεραυνό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σοιλεμέζογλου, ενώ στη συνέχεια η μπάλα στο «σκάσιμό» της στο έδαφος πέρασε την γραμμή τέρματος.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της «Βασίλισσας» είχε δύο πολύ καλές αποκρούσεις στο 80΄και 87΄..H διαιτησία του Τζοβάρα από την Φθιώτιδα και των βοηθών του Κελάζογλου (Χαλκιδικής), Σάββα (Σερρών), ήταν πολύ καλή. Κιτρίνισε τους  Δωματά, Μενικάλι – Λίταινα, Καψάλη.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαϊδης): Τόλιος, Λεφίδης (78′ Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83′ Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63′ Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Α. Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Ρούνευ, Ζυγκερίδης.Περισσότερα σε λίγο...