ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1316 φορές

Με 11 παίκτες τν Κυριακή η ΒΕΡΟΙΑ στο Αιγίνιο!

Όπως αναφέραμε στο πρωινό μας ρεπορτάζ η ΒΕΡΟΙΑ μόλις στο παρά ένα κατάφερε να εκδόσει μόλις 11 δελτία.

Ατό σημαίνει ότι στον αγώνα κυπέλλου της Κυριακής με τον Αιγινιακό στο Αιγίνιο, ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν θα έχει κανέναν παίκτη στον πάγκο και θα βασιστεί στους 11με τους οποίους θα ξεκινήσει, προσδοκώντας να μην υπάρξει στην διάρκεια του παιχνιδιού κάποιος τραυματισμός.

Οι παίκτες των οποίων τα δελτία μόλις χθες εκδόθηκαν και οι οποίοι θα αγωνιστούν είναι οι: Σολεϊμέζογλου, Δόρης, Ράδης, Ζυγκιρίδης, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Καψάλης, Λάσκαρης, Μπαστιάνος, Ρούνεϊ, Λίταινας.

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Χθες οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» βρέθηκαν στην Αθήνα όπου κατάφεραν να εκδόσου τα 11 από τα 15 δελτία που προσκόμισαν, καταθέτοντας την φορολογική ενημερότητα, που επίσης πήραν την τελευταία στιγμή, αφού η ΠΑΕ μπήκε στην ρύθμιση των 120 δόσεων, καταβάλλοντας το 10% του χρέους της στο δημόσιο.

Απορρίφθηκαν τρία δελτία, αυτά των Ντόγου, Τσοντάκη, Μέξη, οι οποίοι δεν θα δώσουν το παρόν τους στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, τα οποία οι Βεροιώτες θα περιμένουν να εκδοθούν από τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται να περάσει στην ΕΠΟ η διάταξη της FBL ΓΙΑ τους γεννηθέντες του 92-93-94.

 Επίσης από τα 15 επαγγελματικά δελτία που ήταν να εκδοθούν, δεν εκδόθηκαν με ευθύνη της ΠΑΕ που δεν πρόλαβε, τα δελτία των νεαρών Τσιούχα και Νύχταρη.

Εκδόθηκαν τα δελτία των: Σολειμέζογλου, Δόρη, Ράδη, Ζυγκιρίδη, Δαμιανάκη, Σουλιώτη, Καψάλη, Λάσκαρη, Μπαστιάνο, Ρούνευ, Λύταινα».