ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1382 φορές

ΒΕΡΟΙΑ: Σημαντική ημέρα, αλλά με μόλις 11 δελτία!!!

Σημαντική μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή ημέρα για την ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, αφού μόλις στο παρά ένα κατάφερε και πήρε την φορολογική ενημερότητα και έτσι θα μπορέσει έστω και αποδεκατισμένη να παίξει αύριο στο Αιγίνιο για το κύπελλο με τον Αιγινιακό.

Χθες οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» βρέθηκαν στην Αθήνα όπου κατάφεραν να εκδόσου τα 11 από τα 15 δελτία που προσκόμισαν, καταθέτοντας την φορολογική ενημερότητα, που επίσης πήραν την τελευταία στιγμή, αφού η ΠΑΕ μπήκε στην ρύθμιση των 120 δόσεων, καταβάλλοντας το 10% του χρέους της στο δημόσιο.

Απορρίφθηκαν τρία δελτία, αυτά των Ντόγου, Τσοντάκη, Μέξη, οι οποίοι δεν θα δώσουν το παρόν τους στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, τα οποία οι Βεροιώτες θα περιμένουν να εκδοθούν από τη Δευτέρα, οπότε αναμένεται να περάσει στην ΕΠΟ η διάταξη της FBL ΓΙΑ τους γεννηθέντες του 92-93-94.

 Επίσης από τα 15 επαγγελματικά δελτία που ήταν να εκδοθούν, δεν εκδόθηκαν με ευθύνη της ΠΑΕ που δεν πρόλαβε, τα δελτία των νεαρών Τσιούχα και Νύχταρη.

Εκδόθηκαν τα δελτία των: Σολειμέζογλου, Δόρη, Ράδη, Ζυγκιρίδη, Δαμιανάκη, Σουλιώτη, Καψάλη, Λάσκαρη, Μπαστιάνο, Ρούνευ, Λύταινα.

Παρελθόν αποτελεί ο επιθετικός Ιγνατίδης και έτσι η απόκτηση ενός φορ γίνεται ακόμη πιο επιτακτική, αφού σε αυτήν την θέση υπάρχει πλέον μόνο ο Ρούνευ.