ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 992 φορές

Σε αναζήτηση 4-5 ακόμη παικτών η ΒΕΡΟΙΑ

 Μπορεί τα πρώτα μηνύματα από τα δύο φιλικά με Άρη και Τρίκαλα Ημαθίας να είναι ενθαρρυντικά για την «Βασίλισσα», ωστόσο το ρόστερ της θέλει ενίσχυση, προκειμένου να μπορέσει να πορευθεί αξιοπρεπώς στη Β΄Εθνική.

Άλλωστε κάτι τέτοιο επεσήμανε και ο τεχνικός της Απόστολος Χαραλαμπίδης, ο οποίος στάθηκε στην ανάγκη της ενίσχυσης, σε δηλώσεις του μετά το δεύτερο φιλικό με τα Τρίκαλα. Είπε συγκεκριμένα μεταξύ άλλων:

 «Φάνηκε ότι η ομάδα θέλει μεταγραφές. Κοιτάμε και την ξένη αγορά.  Επίσης, υπάρχει όρεξη για δουλειά και υπάρχει ταλέντο.

 Είμαι σίγουρος ότι αν υλοποιήσουμε τις κινήσεις, που είχαμε θέσει αρχικά ως στόχο (σ.σ. 4-5 μεταγραφές ακόμη), τότε θα είμαστε ανταγωνιστικοί».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων που είναι κοντά στην ομάδα, αυτή βρίσκεται σε αναζήτηση 4-5 έμπειρων παικτών και συγκεκριμένα ενός τερματοφύλακα, ενός επιθετικού(φορ), ενός πλάγιου μεσοεπιθετικού και ενός αμυντικού χαφ, ενώ δεν έχει αποφασίσειακόμη αν η απόκτηση του πάνω από 23 χρονών παίκτη που δικαιούται θα είναι στη θέση του τερματοφύλακα ή του επιθετικού.

Ακόμη στη ΒΕΡΟΙΑ περιμένουν την αποδοχή του αιτήματος του συνδικαλιστικού οργάνου των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να επιτραπούν οι μεταγραφές πέντε παικτών μέχρι ηλικίας 25 ετών στις ομάδες που δεν απέκτησαν άδεια.