ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 921 φορές

Στα 330.000 ευρώ τα χρέη της ΠΑΕ στον Δήμο Βέροιας απο το 2004!!!

Σήμερα εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Δήμου Βέροιας κατά της ΠΑΕ,      για το χρέος της δεύτερης  που ανέρχεται στις 240.000 ευρώ, που μαζί με τους τόκους αγγίζει τις 300.000 ευρώ.

Αυτό το χρέος έχει δημιουργηθεί από την χρήση του 2004 μέχρι και το2014 και αφορά τα ποσοστά που έπρεπε να παίρνει ο Δήμος από την παραχώρηση το Σταδίου στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, και αφορούν τις διαφημίσεις και τα ραδιοτηλεοπτικά, για τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ.

Η απόφαση της σημερινής εκδίκασης των ασφαλιστικών θα βγει σε έναν περίπου μήνα, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα μπαίνει πλέον και σε άλλες περιπέτειες, αφού αν η απόφαση είναι καταδικαστική γι΄αυτήν (που είναι το πιο πιθανό),τότε ο Δήμος θα πάρει τα χρήματα από τα ραδιοτηλεοπτικά (NOVA), αφού το δημόσιο προηγείται στις περιπτώσεις κατασχέσεων.

Έτσι οι παίκτες που έχουν κάνει διακανονισμό με την ΠΑΕ, για χρήματα που έχουν λαμβάνει από την  προηγούμενη περίοδο και παλαιότερα, θα  πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους .

Από την άλλη, το 1 εκατ. που περιμένει από τα ραδιοτηλεοπτικά η ΠΑΕ, με τις υποχρεώσεις  που προαναφέραμε στο Δήμο και τους ποδοσφαιριστές, εκφράζονται φόβοι ότι θα εξανεμιστεί,  δημιουργώντας  μετέπειτα πρόβλημα σε αυτήν, αν δεν μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές της υποχρεώσεις για τη νέα περίοδο, αλλά και κάποιοι παίκτες που δεν θα πληρωθούν, να κάνουν προσφυγές, με κίνδυνο να της αφαιρεθούν βαθμοί απο το νέο πρωτάθλημα!!!

 

ΥΓ Να σημειώσουμε επίσης ότι το Νομικό πρόσωπο του Δήμου ΚΑΠΑ, έχει κερδίσει την δίκη για ένα άλλο ποσό που της οφείλει η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, το οποίο ανέρχεται στα 30.000 ευρώ και τα οποία θα διεκδικήσει με τον ίδιο τρόπο.