ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1267 φορές

Στα 3-5 Πηγάδια η ΒΕΡΟΙΑ για την προετοιμασία

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις, τα εργομετρικά και το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου όλη την εβδομάδα, εκτός από χθες που οι παίκτες πήραν ρεπό, σήμερα Δευτέρα στις  12 το μεσημέρι θα ανέβει στα 3-5 Πηγάδια η αποστολή της «Βασίλισσας».

Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 12/8 πραγματοποιώντας  το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα την βρει μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην SUPERLEAGUE, να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE.

ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ

Κατά την διάρκεια της παραμονής στο βουνό, αναμένεται να ενσωματωθούν με τους άλλους παίκτες  άλλοι τέσσερεις , αφού ο Γ. Κικερίδης είναι σε αναζήτηση  ενός τερματοφύλακα, ενός αμυντικού χαφ, ενός σέντερ φορ, καθώς και ενός ακόμη τερματοφύλακα προκειμένου να συμπληρώσει την τριάδα σε αυτήν την θέση.

Την Βεροιώτικη αποστολή, εκτός από το προπονητικό τιμ με τους Απόστολο Χαραλαμπίδη, Γιάννη Μαντζιαρίδη, Δημήτρη Κοταρίδη και τον Τεχνικό Δ/ντή Γιώργο Κικερίδη, αποτελούν και  25 ποδοσφαιριστές.             

Πρόκειται για τους εννέα νεοαποκτηθέντες  Λίταινα, Σουλιώτη, Λάσκαρη, Καψάλη, Μέξη, Δαμιανάκη, Τσοντάκη, Σολειμέζογλου, Μπαστιάνο, τους τρεις από πέρσι επαγγελματίες της Κ20 Ράδη, Δόρη, Ζιγκιρίδη, τους δύο που συμφώνησαν αλλά δεν υπέγραψαν δηλαδή τον Ντόγο, που αναμένεται να υπογράψει πριν την αναχώρηση για το βουνό και τον Ιγνατίδη, καθώς και τους πέντε νεαρούς από την Κ20 και Κ17 Τσιότρα, Τσιούχα, Πατσαβούρα, Τερζή, Καραγιάννη.

Ακόμη θα είναι ο νεοαποκτηθείς ως εκπαιδευόμενος  Σταυρίδης, ένας υπό δοκιμήν  τερματοφύλακας, και άλλοι τέσσερεις ποδοσφαιριστές που επίσης όπως οι Ντόγος, Ιγνατίδης έχουν συμφωνήσει, αλλά μένουν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες για να υπογράψουν.

Όσον αφορά τον νεαρό Παπαγεωργίου, που ήταν στις επιλογές του Κικερίδη, αν και ξεκίνησε κανονικά την Δευτέρα, τελικά δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους, όπως και ο Τσουλχάι Άριελ.