ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1774 φορές

Με ποιους έγινε η πρώτη της "Βασίλισσας" (δηλώσεις)

Με τους πέντε νεοαποκτηθέντες (Λίταινας, Σουλιώτης, Λάσκαρης, Καψάλης, Μέξης), τους τρεις από πέρσι επαγγελματίες της Κ20 (Ράδης, Δόρης, Ζιγκιρίδης), τους τρεις από τους έξη που συμφώνησαν αλλά δεν υπέγραψαν (Ντόγος, Ιγνατίδης, Παπαγεωργίου ) και με την… ενίσχυση έξι νεαρών από την Κ20 και Κ17 (Τσιότρας, Τσιούχας, Πατσαβούρας, Τερζής, Καραγιάννης, Τσουλχάι Αριελ ), ξεκίνησε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της η «Βασίλισσα».

Ακόμη το παρόν έδωσαν και τρεις νεαροί υπο δοκιμήν τερματοφύλακες (θα δοκιμαστούν και άλλοι), προκειμένου να αποτελέσουν την δυάδα που θα πλαισιώσει τον πρώτο, ο οποίος θα είναι κατά πάσα πιθανότητα μεγαλύτερος ηλικιακά και φυσικά με εμπειρίες από τα Εθνικά μας πρωταθλήματα.

Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση έγινε παρουσία ελάχιστων φιλάθλων, ενώ από πλευράς διοίκησης το παρών έδωσε ο α΄ αντιπρόεδρός της Αργύρης Πρόιος, καθώς και ο Γιώργος Κικερίδης, ο άνθρωπος που ανέλαβε να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο που είχε περιέλθει, μετά την φυγή όλων των παικτών που ήταν στο δυναμικό της την περσινή περίοδο.

Ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης με τους συνεργάτες του, τον γυμναστή Γιάννη Μαντζιαρίδη και τον βοηθό του Δημήτρη Κοτταρίδη, έκαναν και αυτοί την πρώτη γνωριμία με τους παίκτες, οι οποίοι στη συνέχεια βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και προπονήθηκαν υπό την επίβλεψή τους, για μιάμιση περίπου ώρα.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Αύριο και μεθαύριο οι ποδοσφαιριστές ανά γκρουπ θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, ενώ την Πέμπτη και Παρασκευή από εργομετρικές εξετάσεις.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ

Από τη σημερινή πρώτη συγκέντρωση απουσίαζαν οι δύο Κρητικοί Τσουμάκης και Δαμιανάκης, καθώς και ο δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης Μπαστιάνος. Οι τρεις αυτοί παίκτες που ανακοινώθηκαν χθες από την ΠΑΕ ότι έχουν συμφωνήσει αλλά δεν έχουν υπογράψει το συμβόλαιό τους, αναμένονται στην πρωτεύουσα της Ημαθίας μέχρι την Παρασκευή.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ

«Είναι μια εβδομάδα συμμαζέματος αυτή που ακολουθεί για εμάς. Είμαστε περίπου 70% καλυμμένοι όσον αφορά το ρόστερ και στόχος μας είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου που θα ανεβούμε στο βουνό να είμαστε πλήρεις», είπε στο kerkidasport.gr o προπονητής της «Βασίλισσας» Απόστολος Χαραλαμπίδης και συνέχισε:

« Θα κρατήσουμε ανοιχτές και 1-2 θέσεις για αργότερα, προκειμένου αν μας βγει κάτι καλό να το εκμεταλλευτούμε. Χτίζουμε μια ομάδα με νεαρά παιδιά που έχουν φιλοδοξίες και ελπίζουμε ότι η χρονιά θα κυλήσει για όλους με υγεία».

Σχετικά με την παρουσία έξι παικτών από την ομάδα Νέων που δεν είναι επαγγελματίες, σχολίασε: «Θέλουμε να προσέξουμε τα νέα παιδιά. Όποια από αυτά έχουν την προοπτική θα γίνουν επαγγελματίες».

ΠΡΟΣΦΥΓΗ Ο ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ

Στη σημερινή πρώτη δεν έδωσε το παρόν ο νεαρός και φέρελπις τερματοφύλακας Θόδωρος Βενετικίδης, που σύμφωνα με πληροφορίες μας υπέγραψε επαγγελματικό δελτίο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης έκανε προσφυγή για να αποκτήσει την ελευθερία του, με αποτέλεσμα να μην μπει ευρώ στο ισχνό ταμείο της ΠΑΕ, όπως έγινε πριν ένα μήνα και με τον Αλέξη Σαφαρίκα, που κατέληξε στην Λάρισα.