ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1315 φορές

Σήμερα η πρώτη της ΒΕΡΟΙΑΣ (ποιοι θα είναι παρόντες)

Για σήμερα Δευτέρα στις 7.30 μ. μ. στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της «Βασίλισσας» εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, που θα την βρει μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην SUPERLEAGUE, να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της FOOTBALLLEAGUE.

Μέχρι σήμερα το ρόστερ της Βεροιώτικης ΠΑΕ αριθμεί μόλις εννέα παίκτες και γίνονται προσπάθειες να υπογράψουν και να ενταχθούν σε αυτό άλλοι έξη, ώστε στην απογευματινή συγκέντρωση να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότεροι. 

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ

Αυτοί οι έξη ποδοσφαιριστές με του οποίους η «Βασίλισσα» ήρθε σε συμφωνία και θα είναι παρόντες στη σημερινή πρώτη συγκέντρωση, όπως η ίδια ανακοίνωσε το Σάββατο, που όμως δεν έχουν υπογράψει, προέρχονται από ομάδες που την περίοδο που τελείωσε

 Οι "κυανέρυθροι" λοιπόντο Σάββατο ανακοίνωσαν την συμφωνία με τους Δαμιανάκη (στοπερ), Τσοντάκη (δεξι μπακ - Κισσαμικός), Μπαστιανο (αριστερός πλάγιος - δανεικός από Τρίπολη), Παπαγεωργίου (Έδεσσα), Ντόγο (Άρη) και Ιγνατίδη Ηλια (φορ από Βουλγαρία).

Ας δούμε όμως τους ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα είναι στο δυναμικό της:

ΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ

Δημήτρης Λίταινας

 Ο νεαρός μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21/09/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλονής (25 συμμετοχές), ενώ επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Τυρνάβου.  

Δημήτρης Σουλιώτης

Ο νεαρός αμυντικός (γεννήθηκε στις 23/07/1995) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 22χρονος υψηλόσωμος (1,95m) ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League με τη φανέλα της Λάρισας (3 συμμετοχές), ενώ επαγγελματικά ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα του Τυρνάβου.

Παύλος Λάσκαρης

Ο νεαρός αμυντικός μέσος (γεννήθηκε στις 19/03/1996) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής (1,87m) ήταν μέλος του Ηρακλή το πρώτο εξάμηνο της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ το δεύτερο εξάμηνο κατέγραψε 18 συμμετοχές στη Football League με τη φανέλα των Χανίων.

Στέργιος Καψάλης

 Ο νεαρός αμυντικός (γεννήθηκε στις 23/11/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, είχε 29 συμμετοχές την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Γιώργος Μέξης

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 14/01/1994) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Καλλονής (6 συμμετοχές), ενώ ξεκίνησε την καρίερα του από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. 

ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ

Σε  όλους τους προαναφερθέντες πρέπει να προσθέσουμε και του τέσσερεις νεαρούς επαγγελματίες, που προέρχονται από την Κ20 και την περσινή περίοδο έκαναν προπονήσεις με τους μεγάλους. Πρόκειται για τους:Ράδη, Ζιγκιρίδη, Βενετικίδη, Δόρη.

Τέλος να προσθέσουμε ότι για την σημερινή πρώτη έχουν προσκληθεί και κάποιοι παίκτες απο την Κ20, κυρίως για να είναι παρόντες στο Ταγαροχώρι όσο γίνεται περισσότεροι παίκτες.