ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1042 φορές

Κατηγορώ Λόπεζ κατά Καρυπίδη

Για την πολύ δύσκολη περασμένη σεζόν του με τη Βέροια, τη συνεργασία του με τον Θόδωρο Καρυπίδη, αλλά και την διαφαινόμενη συμφωνία με τον Απόλλωνα Πόντου μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο Τζόναθαν Λόπεζ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας μιλώντας στον Δημήτρη Κανελλάκη είπε συγκεκριμένα:

Για την τελευταία σεζόν στη Βέροια και τι φταίει που έπεσε

«Είναι ένα σύνολο πραγμάτων. Έχει να κάνει με τα πολλά ψέματα που ακούσαμε από τον κ Καρυπίδη και τους οκτώ μήνες που είμαστε απλήρωτοι. Θεωρώ ότι τα τόσα πολλά ψέματα και η ανοργανωσιά από τον κ. Καρυπίδη οδήγησαν τα πράγματα εκεί.

Με πονάει αυτό. Η Βέροια μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε τη δυνατότητα να παίξω στη Super League και να κάνω γνωστό το όνομά μου.

 Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμη κι αν μέναμε στη Βέροια δε θα συνέχιζα να συνεργάζομαι με τον κ Καρυπίδη».

Για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις οφειλές από τη Βέροια

 «Η κατάσταση δε με κάνει να είμαι πολύ αισιόδοξος, τα πράγματα δεν οδεύουν στο σωστό δρόμο, δεν είναι σε καλό επίπεδο το πρωτάθλημα. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας κι εμείς, να είμαστε ενωμένοι γιατί στο τέλος αυτός που πλήττεται άμεσα είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

 Δε θα ήθελα να πω για τα ποσά, μιλάμε για ένα σημαντικό ποσό για μένα, δε θέλω να αναφερθώ. Πέρασα κι ευχάριστα χρόνια στη Βέροια, τα τελευταία χρόνια όμως ήταν καταστροφικά».