ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1171 φορές

Μετ΄εμποδίων η πρώτη της «Βασίλισσας»

Στο προχθεσινό μας ρεπορτάζ για τη «Βασίλισσα του βορρά» αναφερθήκαμε στην ανησυχία του κόσμου, σε ότι αφορά την πλήρωση του ρόστερ της, εν΄ όψει της πρώτης συγκέντρωσης, που έχει οριστεί για μεθαύριο Δευτέρα 24/7  στις 7.30 μ.μ. στο Ταγαροχώρι.

Δυστυχώς όμως όπως δείχνουν τα πράγματα οι φόβοι αυτοί θα επαληθευτούν, αφού η ΠΑΕ δεν προχώρησε έως και σήμερα σε άλλη μεταγραφή, με αποτέλεσμα το ρόστερ της να παραμένει εδώ και μία εβδομάδα στους οκτώ παίκτες!!!

Φυσικά οι διαβεβαιώσεις από πλευράς ΠΑΕ  είναι ενθαρρυντικές και ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα επιμένει ότι μέχρι την Δευτέρα το έμψυχο δυναμικό θα αριθμεί 20 παίκτες, όπως είχε υποσχεθεί στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου του προπονητή Απόστολου Χαραλαμπίδη και οι παίκτες την Δευτέρα θα βρίσκονται στο Ταγαροχώρι.

Οι δικές μας όμως πληροφορίες δίνουν άλλη διάσταση στο θέμα, αφού σύμφωνα με αυτές, η οικονομική στενότητα που υπάρχει στην ΠΑΕ, δεν της επιτρέπει να δώσει ούτε τις απαραίτητες προκαταβολές στους υπό μεταγραφή παίκτες, ώστε αυτοί να υπογράψουν και  να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Φυσικά γίνονται προσπάθειες, κανείς δεν κάθεται με «σταυρωμένα χέρια» και είναι σε αναζήτηση χρημάτων, προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να προχωρήσουν στην απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Κάτι τέτοιο πιστεύουν ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει  και πλέον ο στόχος για τον χρόνο που η ΠΑΕ θα «γεμίσει» το ρόστερ της μεταφέρθηκε για την ημέρα που αυτή θα ανέβει στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.