ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1305 φορές

ΣΤΕΛΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ: «Η ομάδα ήταν ακέφαλη»

Ο Στέλιος Ηλιάδης σε μια εκ βαθέων συνέντευξη στο metrosport.gr μίλησε για όλα: ΠΑΟΚ, Ηρακλή, Αρη, Απόλλωνα, το πέρασμά του από Πανθρακικό και Βέροια.

Για την «Βασίλισσα» μίλησε με κολακευτικάλόγια για τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του Ράτκο Ντόστανιτς, κάτι όμως που δεν έκανε για την διοίκηση την οποία χαρακτήρισε ανύπαρκτη, ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι επί έξη μήνες στην ΒΕΡΟΙΑ δεν είχε καμία συμμετοχή γιατί δεν εκδόθηκε το δελτίο του!!!

αλλά και το απίστευτο για αυτόν γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι λόγω έλλειψης ενημερότητας είπε:

Για τους πρώην συμπαίκτες του τόνισε:

 «Πρώτα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που υπήρξα μέλος αυτής της ομάδας και συνυπήρξα με αυτά τα τρομερά παιδιά. Δεθήκαμε πολύ και είχαμε άριστο κλίμα, από την έλευση του Ντόστανιτς και μετά».

Για τον υποβιβασμό της ΒΕΡΟΙΑΣ, αλλά και το απίστευτο για αυτόν γεγονός ότι δεν έπαιξε ούτε ένα παιχνίδι λόγω έλλειψης ενημερότητας είπε:

« Η ομάδα δυστυχώς ήταν ακέφαλη. Εξη μήνες δεν βγήκε το δελτίο μου κι ενώ ο προπονητής με υπολόγιζε και με περίμενε από την αρχή.

Το πρόβλημα ήταν οργανωτικό, διότι δεν εστάλη γρήγορα το δελτίο μου, με αποτέλεσμα να μην  προλάβουμε τις προθεσμίες και να μην υπάρχει ενημερότητα.

Είναι κρίμα πραγματικά για τη Βέροια, γιατί έχει ένα τρομερό προπονητικό κέντρο και υλικό πολύ καλό, σίγουρα καλύτερο από άλλες ομάδες που έμειναν στην κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό ήρθε μετά από μια σειρά διοικητικών λαθών.

Υπάρχουν ακόμη πολλά ανοικτά μέτωπα και πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να έρθουν και χειρότερα».

 Όσο για το πού χάθηκε ο στόχος απάντησε:

 «Αγωνιστικά στην ήττα μέσα στη Λιβαδειά χάθηκαν όλα.

Αλλά επαναλαμβάνω ότι με όσα συνέβαιναν, το βασικό πρόβλημα ήταν το διοικητικό».