ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1245 φορές

ΑΠ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ: «Θα δώσουμε χαρές στον κόσμο μας»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της «Βασίλισσας του Βορρά», έκανε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στο kerkidasport.gr.

Ο Καστοριανός προπονητής μίλησε για τους δεσμούς που τον συνδέουν με τη νέα του ομάδα, αναφέρθηκε στην δουλειά που έκανε την περίοδο που εργάστηκε σε αυτήν, ενώ έθεσε και τους στόχους για τη νέα περίοδο, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να βοηθήσει από τη μεριά του, υποσχόμενος ότι η ομάδα που θα δημιουργηθεί θα του δώσει πολλές χαρές.

Οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Η ΒΕΡΟΙΑ είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από την εποχή που δούλεψα σε αυτήν.

Ήταν η ομάδα με την οποία κέρδισα την πρώτη άνοδο στην προπονητική μου καριέρα, όταν ανεβήκαμε από την Γ΄ στην Β΄ Εθνική το 2010, καθώς και η πρώτη ομάδα που κοουτσάρισμα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία στην χώρα μας.

Μάλιστα είχα δημιουργήσει μία πολύ καλή ομάδα και ορισμένοι από εκείνους τους παίκτες έπαιζαν μέχρι πριν 2 χρόνια στη ΒΕΡΟΙΑ, με πρώτο και καλύτερο τον Καντιμοίρη, που ακόμη είναι στο δυναμικό της.

Θα δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο, με παίκτες που μπορεί να είναι οι περισσότεροι 23 χρόνων και κάτω, όμως θα έχουν παραστάσεις ακόμη και από την SUPERLEAGUE.

Τέτοιους έχω στα υπ΄ όψιν μου τόσο εγώ, όσο και ο Γιώργος Κικερίδης, που δουλεύει κυρίως σε αυτό το κομμάτι.

Ελάχιστοι παίκτες από το τωρινό ρόστερ η την Κ20 θα παραμείνουν, ενώ στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, που θα εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία.

Γνωρίζω ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος από τον υποβιβασμό, εμείς όμως θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να τον ξανακερδίσουμε και να του δώσουμε χαρές».