ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΤΗΣ «ΣΤΑΡ»

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά…» Συνυφασμένο με το καλοκαίρι είναι το θερινό σινεμά, εκεί όπου η νυχτερινή μαγεία μπερδεύεται  αρμονικά με την τέχνη του κινηματογράφου…

Έχει γίνει πλέον η αγαπημένη συνήθεια του κόσμου σε όλη την Ελλάδα πλέον και στην Βέροια, καθώς μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολλές και καλές ταινίες κάτω από το φως του φεγγαριού και των αστεριών.

Στον κέντρο της πόλης μας, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ στην πόλη, τη δική του ιστορία έχει γράψει και το «ΣΤΑΡ», ο οποίος και λειτουργεί από το 1953 στην ταράτσα του ομώνυμου χειμερινού σινεμά!

Από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 28/6 προβάλλεται η Γαλλική κωμωδία

“Ο ΑρχιτσιγκοΥνης”

Προβολές καθημερινά στις 21.15

Γαλλική ταινία Επιτυχημένη εισπρακτικά, κωμωδία που επενδύει χωρίς τσιγκουνιά στο πληθωρικό ταλέντο του Ντάνι Μπουν.

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

Η ταινία παρακολουθεί τον βιολονίστα Φρανσουά, τον αρχιτσιγκούνη του τίτλου, που έχει κάνει ήρωά του την απόλυτη αποταμίευση: επιδιώκει να μην ξοδεύει απολύτως τίποτα. Προτιμά να παθαίνει την κοιλιά του τρώγοντας ληγμένες κονσέρβες, να ζει με ό,τι φως μπαίνει στο σπίτι του από τις λάμπες του δρόμου, να πλένεται με κρύο νερό κι αυτό μια στο τόσο, από το να ξοδεύει τα αγαπημένα του ευρώ.

Φέτος το καλοκαίρι, το σινεφίλ κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ταινίες Α’ προβολής, όπως, ο SPIDERMAN, Η αποπλάνηση (Sofia Copola), Δουνκέρκη (Christofer Nolan) αλλά και πολλές ταινίες Ευρωπαϊκού κινηματογράφου που διακρίθηκαν σε διεθνή φεστιβάλ!

(Ήχος Dolby Digital 5.1, εικόνα υψηλής ευκρίνειας 2K, άνετα τραπεζοκαθίσματα, ποικιλία από αναψυκτικά και ποτά)

Έναρξη έκαναν οι γνωστοί σε όλους μας ‘Balsam Blue’ στις 20/06 με ταξιδιάρικες μουσικές όπου πλήθος κόσμου απόλαυσε τις καλοκαιρινές μελωδίες, ενώ στις 21/06 προβλήθηκε η ταινία ‘LA LA LAND’ εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για το κοινό της πόλης μας με προσέλευση που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (θύμισε εποχές 1970).

Θέατρα για μικρούς και μεγάλους όπως αυτή του Χρήστου Τριπόδη ‘Ο Κοντορεβιθούλης, στις 31/08,  το μάγο ‘SANKARA’ στις 27/07, Καραγκιόζης : Οι άθλοι του Ηρακλή στις 6/07 είναι μερικά από αυτά που μας υπόσχεται για φέτος το καλοκαίρι το Θερινό Κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ!

Η μαγεία του Θερινού σινεμά θα συνεχίσει καθ΄όλη την διάρκεια του καλοκαιριού με τις παρακάτω ταινίες και εκδηλώσεις:

Τα παράπονα στο Δήμαρχο (κωμωδία) 

Cars 3, Αυτοκίνητα(animation)

Spiderman (Περιπέτεια)

Οι ‘Αθλοι του Ηρακλή (Καραγκιόζης)

Ο Βαλεριάν και η πόλη με τους χίλιους πλανήτες (Περιπέτεια)

Η αποπλάνηση (Sofia Copola – κοινωνική )

Οι περιπέτειες του Κοντορεβιθούλη (παιδικό Θέατρο)

Δουνκέρκη (Christofer Nolan – ιστορική )

Atomic Blonde Σαρλίζ Θερόν - Σοφία Μπουτέλα ( κοινωνική – Θρίλερ)

Βρε καλώς τους (κωμωδία) – από τους δημιουργούς Θεέ μου τις σου κάναμε

PLANETARIUM (κοινωνική)

Εγώ ο Απαισιότατος (animation)

Magic Show – Sankara

Και πολλές άλλες.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:

http://www.cinestar.gr  

http://www.facebook.com/cinestarveria