ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2307 φορές

Το σκέφτονται σοβαρά οι αφοι Μειμαρίδη αλλά……

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ

Λίγους μήνες μετά από το επενδυτικό «ναυάγιο» με τους αδερφούς Μπίκα, για το οποίο μόνον αυτοί δεν έφεραν ευθύνη, δύο άλλα αδέρφια εμφανίζονται στο προσκήνιο για τη Βέροια. Ο λόγος για τους αδερφούς  Στέλιο και Γιώργο Μεϊμαρίδη, με μπροστάρη τον πρώτο, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια στηρίζουν έμπρακτα είτε την ομάδα, είτε τους παλαιμάχους της.

Τα διάφορα ρεπορτάζ  τους εμφανίζουν να εκφράζουν έντονο ενδιαφέρον για την ανάληψη διοικητικών ευθυνών, μέσω της διαχείρισης του management της Βέροιας.

Η αλήθεια είναι ότι έγινε κρούση στον Βεροιώτη επιχειρηματία, από τον Γιώργο Κικερίδη που τον τελευταίο καιρό «τρέχει» τα θέματα της Βεροιώτικης ΠΑΕ, προκειμένου να τεθεί επικεφαλής της επιτροπής σωτηρίας, για την οποία αναφέραμε στο προηγούμενο ρεπορτάζ μας και θα την αποτελούν  επιχειρηματίες από την Ημαθία, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ονόματά τους, ίσως γιατί ακόμη δεν έχουν πειστεί, η ακόμη και να μην έχουν εντοπιστεί.

Το σίγουρο είναι πως το θέμα προχωράει κανονικά και πως την Πέμπτη (15-6) θα γίνει το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές, για να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση και να προχωρήσουν οι διαδικασίες, εάν φυσικά τα αδέρφια Μειμαρίδη πειστούν ότι οι προθέσεις  του μεγαλομετόχου είναι καθαρές και αποβλέπουν στο συμφέρον της ΠΑΕ και οι ίδιοι δεν θα έχουν διακοσμητικό ρόλο στα διοικητικά της.

* Οι αδερφοί Μειμαρίδη (στη φωτο ο Στελιος με τον παλαίμαχο άσσο της "Βασίλισσας" Γιώργο Χατζάρα), είναι νωστοί στην Βεροιώτικη κοινωνία για την επιχειρηματική τους δραστηριοποίηση  στο εμπόριο σιδηρικών ειδών, ενώ α η δράση τους  είναι γνωστή στην ευρύτερη περιοχή, καθώς η προσφορά τους δεν περιορίζεται μόνο σε αθλητικό, αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο.

 Όσοι τους γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για αληθινό και έμπρακτο ενδιαφέρον για την οικονομική –και όχι μόνο- σωτηρία της Βέροιας, θέλουν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια.