ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1763 φορές

ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Ψάχνει λύση με… επιτροπή σωτηρίας !!!

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΚΕΡΚΙΔΑ"

Τίποτα δεν κινείται στην ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, σχετικά με ότι έχει να κάνει με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό,  ακόμη και για το αν θα μπορέσει ο ιδιοκτήτης της να την «τρέξει» στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, στο οποίο επέστρεψε ύστερα από πέντε συνεχή χρόνια παρουσίας στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έτσι στην πόλη της Βέροιας δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για προσπάθεια  σύστασης επιτροπής σωτηρίας, κάτι που δεν το διαψεύδουν κύκλοι της ΠΑΕ, που μάλλον καλοβλέπουν κάτι τέτοιο, το οποίο όμως είναι δύσκολο έως αδύνατο μπορούμε να πούμε να πραγματοποιηθεί.

Αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο για την ομάδα, αφού και στο παρελθόν έχουν συσταθεί  τέτοιες επιτροπές, με ποιο πρόσφατη αυτή που προηγήθηκε της  περιόδου 2002-2003, με επικεφαλής τον Βεροιώτη πολιτικό μηχανικό Κώστα Γκαβαισέ. Μόνο που τότε ήταν διαφορετικά τα πράγματα, μιας και η ΒΕΡΟΙΑ είχε υποβιβαστεί στη Δ΄ Εθνική και είχε επέλθει εκ των πραγμάτων η διάλυση της ΠΑΕ. Και το κυριότερο διαγράφηκαν τα χρέη της.

Φέτος όλα είναι διαφορετικά, αφού η ομάδα μπορεί να υποβιβάστηκε, αλλά η κατηγορία που θα αγωνιστεί(;) είναι επαγγελματική, οπότε τα χρέη, που ανέρχονται περίπου στο 1,5 εκατ. ευρώ  την συνοδεύουν, ενώ υπάρχει και ιδιοκτήτης, ο οποίος τον Ιανουάριο δεν προχώρησε στην πώλησή της στους Βεροιώτες επιχειρηματίες αδελφούς Μπίκα, με τα γνωστά επακόλουθα.

Πραγματικά δεν γνωρίζουμε, ούτε λογικά  και οι δικοί του άνθρωποι, ποιες είναι οι προθέσεις του μεγαλομετόχου, αλλά ούτε και ο ίδιος με όλα αυτά που διαδραματίζονται, δείχνει να έχει ξεκάθαρες σκέψεις για την «Βασίλισσα». Είναι  άγνωστο αν θέλει να την  κρατήσει, η να την πουλήσει και αν ισχύει το πρώτο, με τι πλάνο θα πορευτεί. Αν δηλαδή η ομάδα θα στηριχτεί σε νεαρά παιδιά, προερχόμενα κυρίως από την Κ20, με τον κίνδυνο να γίνει  «σάκος του μποξ», από την στιγμή που με δική του καθαρά ευθύνη δεν μπόρεσε να πάρει την πολυπόθητη αδειοδότηση και εκ των πραγμάτων δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές παικτών πάνω από 23 χρόνων, ούτε να ανανεώσει συμβόλαια πάνω από την συγκεκριμένη ηλικία. Αλλά και αν θα ενισχυθεί με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους όμως θα χρειαστεί να ξοδευτούν κάποια χρήματα, που είναι άγνωστο αν ο μεγαλομέτοχος είναι διατεθειμένος να το κάνει.

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ

Όσον αφορά τα σενάρια που έδιναν και έπαιρναν για τους Γιώργο και Χρήστο Μπίκα, φαίνεται πως και αυτοί έχουν κάνει πίσω, μετά τον υποβιβασμό της ομάδας.

Επίσης ένα νέο σενάριο, κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες, στο οποίο φέρεται να υπάρχει λύση από αλλού. Σύμφωνα λοιπόν με αυτό πρόκειται για μία ομάδα επιχειρηματιών από την πόλη της Βέροιας, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον να τρέξουν την ομάδα τη νέα σεζόν. Έχουν, σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, ήδη γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά περισσότερα θα τεθούν επί τάπητος από την επόμενη εβδομάδα!!!.

Από ότι όμως εμείς είμαστε σε θέση να ξέρουμε, αυτή την στιγμή δεν κουνιέται φύλλο, σε ότι αφορά την αλλαγή του ιδιοκτησιακού, για τους γνωστούς λόγους που προαναφέραμε.