ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1555 φορές

Υπέγραψε στη Λάρισα ο Α. Σαφαρίκας

Τελικά επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ μας για την επικείμενη μεταγραφή του 18χρονου τερματοφύλακα της ΒΕΡΟΙΑΣ Αλέξανδρου Σαφαρίκα στη Λάρισα.

Έτσι μετά την φυγή τον Ιανουάριο από την ομάδα του επίσης νεαρού Μελικιώτη, άλλος ένας ταλαντούχος παίκτης χάνεται για την ΒΕΡΟΙΑ, αναδεικνύοντας  έτσι για μία ακ’όμη φορά το μέγεθος του προβλήματος που υπάρχει στις τάξεις της, από τη στιγμή που δικά της παιδιά δεν θέλουν να συνεχίσουν, βλέποντας την άσχημη κατάσταση που επικρατεί σε όλα τα επίπεδα.

Ως γνωστόν ο Σαφαρίκας αφού απέκτησε την ελευθερία του δια της προσφυγής εις βάρος της «Βασίλισσας» υπέγραψε στη Θεσσαλική ομάδα αφού ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου της Αλέξη Κούγια. Μάλιστα ο ίδιος είχε προαναγγείλει την μεταγραφή προχθές σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο λέγοντας τα εξής: «Αύριο θα έχουμε και τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα που έχει αγωνιστεί στη Super League και είναι μόλις 18 ετών και ότι πιο ταλαντούχο υπάρχει στην Ελλάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον ποδοσφαιριστή που πέρσι είχε μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα και συγκεκριμένα κόντρα στη Ξάνθη, έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Σαφαρίκα για τα επόμενα 3 χρόνια».