ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 930 φορές

Νίκησε η Κ17, έχασε η Κ20 της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, της Κ17 και Κ20 με αντίπαλο τα αντίστοιχα τμήματα της ΠΑΕ Ηρακλής.

Η Κ20 στο γήπεδο του Ταγαροχωρίου την Κυριακή, γνώρισε την ήττα 1-3 απο τον "γηραιό", ο οποίος αγωνίστηκε με μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές. Βρέθηκε να χάνει στο α' ημίχρονο 0-3 και μείωσε στο 72' με απευθείας κτύπημα φάουλ του Βασσάρα.

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Πατσιαβούρας (67' Νίκας), Τσουλχαϊ, Τσιούχας, Ράδης, Δόρης (46' Ιακωβίδης), Πέλκας (46' Κουμπαρόπουλος), Νύκταρης, Βασσάρας, Καραγιάννης, Τσιότρας.

Τα δυο επόμενα παιχνίδια, τα τελευταία του πρωταθλήματος, η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ θα τα δώσει στο Ταγαροχώρι με αντιπάλους τα Γιάννινα μεθαύριο Τετάρτη και τη Λάρισα το Σάββατο.

* Η Κ17 κάνοντας μια απο τις καλύτερες εμφανίσεις της, "πάτησε" 2-4 τον Ηρακλή στο γήπεδο της Μίκρας και πλέον έχει κάνει ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (33) στα πέντε χρόνια παρουσίας της στην S.L.

Στο 6' προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι για να ισοφαρίσει στο 15' με πέναλτι ο Κυζιρίδης και να κάνει στο 25' ο Σοφιανίδης το 1-2. Το 1-3 έγινε στο 29' με τον Περπερίδη και το ημίχρονο τελείωσε 2-3 με γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 32'. Στο 55' το τελικό 2-4 το έκανε ο Κυζερίδης, ενώ στο 70' ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.

ΒΕΡΟΙΑ (Δ. Χριστοφορίδης): Ντιντιλάς, Μπράτσια (75' Κοντός), Ιτσκάρας, Κουτσούκης, Τζάνι, Ταλαίπωρος, Φωτόπουλος (83' Γκιλιόπουλος), Σοφιανίδης, Περπερίδης (78' Τρούπκος), Κυζιρίδης (80' Λουκίδης), Στογιαννίδης (60 ' Ταουσάνης).