ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1532 φορές

Αβέβαιο το μέλλον της «Βασίλισσας»

Μπορεί στη ΒΕΡΟΙΑ οι προπονήσεις των παικτών να συνεχίζονται, όμως η σκέψη όλων των φίλων της ομάδας είναι στην επόμενη μέρα της «Βασίλισσας», αφού όλοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συντριπτική πλειοψηφία του έμψυχου δυναμικού της σε λίγο καιρό θα αποτελεί παρελθόν, μιας και λήγουν 25 συμβόλαια και με τις υπάρχουσες συνθήκες που επικρατούν στην Βεροιώτικη ΠΑΕ, ελάχιστα από αυτά θα ανανεωθούν.

Ο ι φήμες για αλλαγή του ιδιοκτησιακού, που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα της Ημαθίας εδώ και λίγες ημέρες, σίγουρα δεν αφήνουν αδιάφορο τον κόσμο, ο οποίος όμως έχοντας νωπές στη μνήμη του  το πρόσφατο ενδιαφέρον των αδελφών Μπίκα, αλλά και το ναυάγιο που υπήρξε στις διαπραγματεύσεις του Ιανουαρίου, είναι «κουμπωμένος» και κρατάει μικρό καλάθι, για τις εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν από το νέο(;) ενδιαφέρον  των Βεροιωτών επιχειρηματιών.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε εδώ, ότι εάν πραγματικά υπάρχει αυτό το ενδιαφέρον, καλό θα είναι από την πλευρά των υποψηφίων αγοραστών να βγει σχετική ανακοίνωση,  προκειμένου ο πολύπαθος φίλαθλος της ομάδας να μην θεωρεί όλα όσα ακούγονται κουτσομπολιά.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΛΗΓΟΥΝ

Όπως προαναφέραμε ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 25 είναι τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 2017.

Το μέλλον της «Βασίλισσας» γίνεται ακόμη πιο αβέβαιο, δεδομένου ότι η οικονομική στενότητα που υπάρχει σε αυτήν από την αρχή της περιόδου, καθώς και ο υποβιβασμός της, αποτρέπει τους περισσότερους, αν όχι όλους τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν, να ανανεώσουν  τα συμβόλαιά τους.

Δείτε παρακάτω ποιοι είναι αυτοί οι παίκτες:

1. Γιασίν Χατζί

2. Χαλιφά Σουλέ

3. Βασίλης Κωνσταντινίδης

4. Κριστιάν Μίλιεβιτς

5. Τζόναθαν Λόπεθ

6. Μοχαμαντού Σισοκό

7. Γιώργος Καντιμοίρης

8. Παναγιώτης Λινάρδος

9. Σιρίλ Καλί

10. Χρήστος Μελίσσης

11. Χρήστος Τζιώρας

12. Γιάννης Παπαδόπουλος

13. Αντόνιο Τόμας

14. Στέλιος Ηλιάδης

15. Τιχανί Μπελαΐντ

16. Πέδρο Άρτσε

17. Τόνι Κάλβο

18. Τζέφρι Σαρπόνγκ

19. Στέλιος Μπαλάφας

20. Πάμπλο Βίτι

21. Παντελής Καπετάνος

22. Μόλις Στόιτσεφ

23. Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (δανεικός, επιστρέφει στην ΑΕΚ)

24. Γκαέλ Αντονιάν (δανεικός, επιστρέφει στη Μαρσέιγ)

25. Μαρκ Ασίγκμπα (δανεικός, επιστρέφει στον Ολυμπιακό)

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το οποίο όπως προαναφέραμε έρχεται πλέον σε δεύτερη μοίρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται μέρα παρά μέρα στο προπονητικό κέντρο στο Ταγαροχώρι, υπό την επίβλεψη του Τόλη Τερζή, που έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Αυτές θα διαρκέσουν μέχρι τις 20/5, οπότε  θα τελειώσει και επίσημα η αγωνιστική περίοδος 2016-17, μία περίοδος που θα μείνει στις μνήμες όλων σαν μία από τις χειρότερες στην ιστορία της «Βασίλισσας».

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ

Ο Ράτκο Ντόστανιτς συνεχίζει να βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπου ως γνωστόν είχε μεταβεί την προηγούμενη εβδομάδα και παρακολουθείται από τον γιατρό του, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον άμεσο συνεργάτη του Θεόδωρο Σκίφτα, μας επιβεβαίωσε την πληροφορία που είχαμε ότι η κατάσταση της υγείας του Σέρβου τεχνικού είναι πολύ καλή και ότι σύντομα θα έρθει στην Βέροια προκειμένου να συζητήσει για ην ανανέωση της συνεργασίας του.

Σίγουρα η περίπτωση του Ντόστανιτς είναι η καλύτερη για την «Βασίλισσα», αφού έχει δείξει δείγματα γραφής την περίοδο που έληξε, τόσο σαν προπονητής, όσο και σαν άνθρωπος, αφού σε αυτόν οφείλεται η αλλαγή κλίματος μέσα στα αποδυτήρια, αλλά  και η αγωνιστική ανάστασή της, ανεξάρτητα αν δεν επετεύχθη ο στόχος της παραμονής.