ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1276 φορές

"Μισή" η ΒΕΡΟΙΑ στην Ξάνθη!

Με πολλές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η "Βασίλισσα του βορρά" στο τελευταίο ματς της χρονιάς, το απόγευμα της Κυριακής στην Ξάνθη κόντρα στην τοπική ομάδα.

Και αυτό γιατί αρκετοί ποδοσφαιριστές της, κυρίως από αυτούς που θεωρούνται βασικοί, δηλώνουν τραυματίες (!) και όπως δείχνουν τα πράγματα δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή για την ακριτική πόλη, σε ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος ώστε να παραμείνουν ζωντανές οι (ελάχιστες) ελπίδες που υπάρχουν για την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Υπενθυμίζουμε ότι στον συγκεκριμένο αγώνα θα καθίσει στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός προπονητής ο Τόλης Τερζής, μιας και ο Ράτκο Ντόστανιτς βρίσκεται στο Βελιγράδι, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα. Ισως αυτό το γεγονός να οδήγησε και κάποιους παίκτες να έχουν αυτή την... συμπεριφορά, αφού ο Σέρβος τεχνικός ήταν αυτός που κρατούσε την ομάδα δεμένη στις δύσκολες τελευταίες αγωνιστικές.

Το Σάββατο, μετά την πρωινή προπόνηση, θα φανεί ποιοι παίκτες θα συμπεριληφθούν τελικά στην αποστολή για το ματς της Ξάνθης, σκεπτόμενοι πιστεύουμε κάποιοι από αυτούς το καλό της ομάδας...