ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1180 φορές

Γιατί θέλει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρ. η «Βασίλισσα»

Με απογευματινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας" ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον του Αστέρα Τρίπολης στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (23/04/2017, 19:00).

Μπορεί η ΒΕΡΟΙΑ αγωνιστικά να έχει ήδη υποβιβαστεί στην footballleague, όμως οι άνθρωποί της κρατάνε στο βάθος του μυαλού τους κάποιες περιπτώσεις που μπορεί, εάν τους «καθίσουν» όμως και οι τρεις, να γλυτώσει η ομάδα από τον υποβιβασμό.

Συγκεκριμένα ο Ράτκο Ντόστανιτς και οι παίκτες του, στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια κάθε άλλο παρά αδιάφοροι θα είναι. Θα κυνηγήσουν τη νίκη με αντιπάλους τον Αστέρα Τρίπολης αύριο όπως προαναφέραμε και την Ξάνθη την άλλη Κυριακή εκτός, προσδοκώντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Λεβαδειακού , αλλά συγχρόνως και στη μη αδειοδότηση του Ηρακλή, με τα γνωστά οικονομικά προβλήματα.

 Και αν όλα αυτά συμβούν, θα πρέπει και η ίδια να πάρει την αδειοδότηση.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Ράτκο  Ντόστανιτς  ανακοίνωσε την εξής αποστολή:

Καντιμοίρης, Βενετικίδης, Asigba, Βασιλαντωνόπουλος, Ράδης, Kali, Andonian, Μπαλάφας, Tomas, Soule, Παπαδόπουλος, Λινάρδος, Hadji, Stojcev, Νύκταρης, Miljevic, Sarpong, Κωνσταντινίδης και Καπετάνος.