ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Είναι πολλά τα λεφτά...

ΚΑΒΓΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΙΛΙΚΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΑΧΝΟ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΒΕΡΟΙΑ"

Τη μία ημέρα …"ταπί και ψύχραιμοι", την άλλη εκατομμυριούχοι ή σχεδόν εκατομμυριούχοι. Και ενώ όλα έμοιαζαν ειδυλλιακά, τελικά δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα. Προς το παρόν τουλάχιστον.

Όσο οι μέρες περνούν γίνεται λόγος για ομηρικούς καυγάδες, ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι της τοπικής μας κοινωνίας, που μπορεί να φτάσει και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Η τύχη, λοιπόν, είναι απρόβλεπτη. Το ίδιο και η εξέλιξη και οι συνέπειες μιας τυχερής στιγμής. Ας γίνουμε όμως πιο συγκεκριμένοι. Ένας άνδρας και μία γυναίκα, φιλικό ζευγάρι, «ένωσαν» τις τύχες τους και αγόρασαν ένα λαχείο. Αυτό έμελλε να είναι και ο πρώτος λαχνός του Λαϊκού Λαχείου της προηγούμενης εβδομάδας, που έδωσε στο φιλικό ζευγάρι το ποσό των 900.000 ευρώ, από το συνολικό ποσό του 1.275.000 ευρώ της δεκάδας. Και αν δεν μας απατά η μνήμη μας, πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που «πέφτει» σε τυχερό(ους) στην Ημαθία.

 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, σας αναφέρουμε το περιστατικό.

56χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από χωριό του Δήμου Νάουσας, συνέτρωγε με φίλη του, πρώην τραπεζικό, σε «κοτοπουλάδικο» στον Κοπανό. Και ενώ ζούσαν ευχάριστα τις ώρες εξόδου τους, ήρθε ο πλανόδιος λαχειοπώλης από τη Βέροια, γνωστός «πόντιος», και απευθυνόμενος στο φιλικό ζευγάρι είπε: «Λαχείο, θέλει κανείς; Τζακ Ποτ».

Έτσι, λοιπόν, ο άνδρας και η γυναίκα αποφάσισαν να «ενώσουν» την τύχη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η γυναίκα βγάζει από το πορτοφόλι της δέκα (10) ευρώ και αγοράζει μία πεντάδα. Και αφού πλήρωσε τον λαχειοπώλη, στη συνέχεια έδωσε το λαχείο στον 56χρονο φίλο της για να το κρατήσει. Ενέργεια της απολύτου εμπιστοσύνης της. Να όμως που η εξέλιξη δεν ήταν ευχάριστη.

Την προηγούμενη Τρίτη έγινε η καθιερωμένη κλήρωση με πρώτο λαχνό τον αριθμό 12611 της 7ης σειράς που έδινε 900.000 ευρώ, της 6ης και 8ης σειράς από 100.000 ευρώ και στις υπόλοιπες επτά (7) πεντάδες με τον ίδιο αριθμό από 25.000 ευρώ. Συνολικά, λοιπόν, ο αριθμός 12611 μοίρασε 1.275.000 ευρώ σε ολόκληρη την πενηντάδα και όλα τα χρήματα πήγαν σε χέρια Ημαθιωτών.

 

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Η ΛΥΣΗ;

Και για να συνεχίσουμε το story της υπόθεσης, οι πληροφορίες μας λένε ότι ο 56χρονος έπεσε από τα σύννεφα για την τύχη του καθώς κρατούσε στα χέρια του τον υπερτυχερό αριθμό.

Να όμως που η φίλη του διαπίστωσε ότι το λαχείο που αγόρασε και το «εμπιστεύτηκε» στα χέρια του φίλου της, έδινε το σημαντικό ποσό των 900.000 ευρώ. Τότε αξίωσε τα μισά χρήματα αφού από τη μία «ένωσαν» την τύχη τους και από την άλλη ήταν αυτή που όπως ισχυρίζεται το πλήρωσε.

Δυστυχώς όμως σε πρώτη φάση υπήρξε η άρνηση από τον φίλο της να πάρουν τα χρήματα «μισά μισά». Κατόπιν της έγινε πρόταση να της δώσει το ποσό των 200.000 ευρώ ως μέρισμα και αυτό έφερε ακόμα μεγαλύτερη ρήξη στις σχέσεις του φιλικού ζευγαριού.

Έτσι, λοιπόν, η κατάσταση είναι έκρυθμη, σε βαθμό που υπάρχει η σκέψη να οδηγηθεί η διαμάχη στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Τα λεφτά είναι πολλά όμως και υπάρχουν όλα τα «περιθώρια» για μια συμβιβαστική λύση!!!

 

ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΤΖΗ

Όπως προαναφέραμε, ολόκληρο το ποσό των 1.275.000 ευρώ, μοιράστηκε στην Ημαθία. Και αυτό πρέπει να θεωρείται βέβαιο καθώς ο βεροιώτης λαχειοπώλης προμηθεύτηκε τα συγκεκριμένα λαχεία (ολόκληρη την τυχερή πενηντάδα) από το Πρακτορείο ΟΠΑΠ Μπαλτζής Γιώργος και ΣΙΑ Ο.Ε., που βρίσκεται στην οδό Παστέρ 13 στη Βέροια.

Μιλήσαμε με τον Γιώργο Μπαλτζή, ιδιοκτήτη του τυχερού πρακτορείου που «μοίρασε» το 1.275.000 ευρώ, ο οποίος μας είπε:

«Όποιος παίζει τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ μπορεί να κερδίσει τόσο πολύ μεγάλα ποσά για να αλλάξει την ζωή του. Υγιής και πάντα τυχερός να είναι στην ζωή του αυτός που κέρδισε το ποσό των 900.000 ευρώ, καθώς και αυτοί που κέρδισαν τα μικρότερα ποσά να τα αξιοποιήσουν έτσι ώστε να κάνουν καλύτερη την ζωή τους».

 

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ

Το ποσό των 1.275.000 ευρώ που μοίρασε στην Ημαθία το Λαϊκό Λαχείο της προηγούμενης Τρίτης, είναι το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής, που πέφτει στο Νομό μας.

Απ' όσο θυμούμαστε, κατά το παρελθόν στη Βέροια το Λαϊκό Λαχείο είχε μοιράσει εκατομμύρια (σε δραχμές) στον δικηγόρο Κωνσταντίνο Μπενάκη (κάτι λιγότερο από 200 εκ. δραχμές), στον τότε έμπορο ψιλικών Απόστολο Τεγούση (80 εκ.) και στον τότε κουρέα Αντώνη Νούσιο (50 εκ. δραχμές), ενώ από τα άλλα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ ο Περικλής Γεωργιάδης κέρδισε 400.000 ευρώ περίπου.