ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1276 φορές

Το αντίο της «Βασίλισσας» στην S.L. ύστερα από 5 χρόνια συνεχούς παρουσίας

Η ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό οριστικοποίησε κάτι το οποίο μάλλον όλοι περίμεναν εδώ και μερικές εβδομάδες. Η Βέροια ανήκει και μαθηματικά στην Football League μιας και δεν προλαβαίνει στις δύο αγωνιστικές να σώσει την παρτίδα.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» που ύστερα από 5 συνεχείς περιόδους στην SUPERLEAGUE. δεν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, είναι η ομάδα με την χειρότερη επίθεση και με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Μέσα σε όλα άλλαξε και τρεις προπονητές, είχε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της , αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει πολλά οικονομικά προβλήματα, διοικητικά παρουσιάζεται ανύπαρκτη και όλα αυτά είναι που την οδήγησαν στην Football League δύο αγωνιστικές πριν το τέλος.

Μετά από 28 αγωνιστικές η Βέροια έχει πετύχει μόλις 19 γκολ και έχει δεχτεί 50! Ο συντελεστής είναι στο -31. Δέχθηκε βαριές ήττες κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, 6-1. Από την ΑΕΚ δέχθηκε άλλα έξι γκολ στο ΟΑΚΑ. Τέσσερα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Πέντε από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Όμως έχει δίκαιο ο κόσμος της , αυτός που της απέμεινε ύστερα από τις τραγικές επιλογές του πρώην μεγαλομετόχου της, αλλά και του «διαδόχου « του, να κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελεσμάτων εις βάρος της ομάδας του από την διαιτησία, η οποία της στέρησε αρκετούς βαθμούς σε κρίσιμα παιχνίδια.

Το εντυπωσιακό είναι πως η «Βασίλισσα» έκοψε δύο βαθμούς από τον ΠΑΟΚ (ο οποίος είναι στο -6 από την κορυφή) και άλλους δύο από τον Παναθηναϊκό.

Αυτά τα δύο παιχνίδια είναι δύο από τις πολύ λίγες καλές στιγμές της Βέροιας στο φετινό πρωτάθλημα, μαζί με το μοναδικό της «διπλό» στο πρωτάθλημα αυτό μέσα στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο!

Πλέον στην Ημαθία η απογοήτευση, όπως άλλωστε όλη την φετινή περίοδο είναι διάχυτη, με το μέλλον της ΒΕΡΟΙΑΣ  να φαντάζει αβέβαιο, λόγω κυρίως της άσχημης κατάστασης που επικρατεί στην ΠΑΕ, τόσο οργανωτικά όσο και οικονομικά.

Ελπίζουμε οι άνθρωποί της, όσοι απέμειναν, να σεβαστούν την ιστορία της, που δεν είναι και μικρή, να αρχίσουν σιγά-σιγά να μαζεύουν τα κομμάτια της και να γίνει ένα νέο ξεκίνημα και όχι να «πετάξουν λευκή πετσέτα», κάτι που θα σημάνει αυτόματα το κατρακύλισμα της ομάδας στις ερασιτεχνικές κατηγορίες (Δ΄ Εθνική), εκεί που στην 54χρονη ιστορία της έχει αγωνιστεί μόλις δύο περιόδους και αυτό γιατί έτσι ήθελε τότε το  κατεστημένο, η γνωστή σε όλους «παράγκα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.