ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1348 φορές

Ο «σφαγέας» της «Βασίλισσας» που ακούει στο όνομα Παπαπέτρου

Είναι γεγονός ότι η φετινή περίοδος είναι για την ΒΕΡΟΙΑ αν όχι η χειρότερη μία από τις χειρότερες στην ιστορία της στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 Για όσους παρακολουθούν την ομάδα από παλιά, θα μπορούσαν να παρομοιάσουν την  αντιμετώπιση που τυγχάνει, ίδια με αυτήν που είχε στα τέλη της 10ετίας του 2000, όταν υπέστη ένα ανελέητο κυνηγητό από την γνωστή σε όλους «παράγκα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί ο τότε πρόεδρός της Βασίλης Τσαμήτρος τόλμησε να τα βάλει με το κατεστημένο.

Έτσι η «Βασίλισσα» οδηγήθηκε από τα «σαλόνια στα αλώνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, μιας και η διαιτησία την κυνηγούσε χωρίς περιορισμούς.  Όμως τότε η διοίκησή της, ανεξάρτητα αν κανενός «το αυτί δεν ίδρωνε», φώναζε και κατήγγειλε τα όσα δεινά τραβούσε από την διαιτησία και έτσι η φίλαθλη Ελλάδα γνώριζε τα αίτια των συνεχών υποβιβασμών της ομάδας.

Φέτος και όχι μόνον, άγνωστο για πιο λόγο, αν και η ΒΕΡΟΙΑ έχει υποστεί μεγάλη ζημιά από την διαιτησία, ούτε μία φορά από την ΠΑΕ υπήρξε κάποια διαμαρτυρία, ακόμη και όταν είχαμε αλλοίωση αποτελέσματος εις βάρος της.

Δεν γνωρίζουμε εάν μετά την σφαγιαστική διαιτησία του Αθηναίου Παπαπέτρου στη Λιβαδειά, που την υποχρέωσε στην ήττα και την έφερε πλέον με το… ενάμιση πόδι στην πιο κάτω κατηγορία, θα υπάρξει κάποια αντίδραση, όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, να αναφερθούμε στην σημερινή αδικία και τη νέα αλλοίωση αποτελέσματος που είχαμε για μία ακόμη φορά εις βάρος της «Βασίλισσας», η οποία όλο αυτόν τον καιρό είναι απροστάτευτη από τέτοια φαινόμενα.

Στο παιχνίδι λοιπόν με τον Λεβαδειακό ο «σφαγέας» της ΒΕΡΟΙΑΣ που ακούει στο όνομα Παπαπέτρου, έκανε ότι ήταν δυνατό ώστε ο Λεβαδειακός να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Έπαιξε καθαρά έδρα αφήνοντας ατιμώρητο πολλές φορές το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, με αποκορύφωμα την φάση του 28΄όταν δεν απέβαλε τον Ουόν που χτύπησε στο πρόσωπο τον Λόπεζ, περιοριζόμενος στην κίτρινη κάρτα.

Στο 37΄δεν έδωσε πέναλτι στην ανατροπή του Στόιτσεφ από δύο αντιπάλους του,που τον έκαναν «σάντουιτς» μέσα στην περιοχή τους.

Έδωσε πέναλτι με σχετική ευκολία εις βάρος της ΒΕΡΟΙΑΣ, το οποίο θα έπρεπε , αν και δεν υπήρξε παράβαση από τον Καλί, να το δώσει φάουλ έξω από την περιοχή, ενώ στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων, προηγήθηκε φάουλ στον Βασιλαντωνόπουλο, που δεν δόθηκε και στη συνέχεια της φάσης υπήρξε οφσάιντ που δεν υποδείχθηκε από τον αρμόδιο α΄ βοηθό.

Στο τέλος του αγώνα κράτησε μόνο 3΄καθυστέρηση, την στιγμή που οι παίκτες των γηπεδούχων μετά το 2-1 βρισκόταν συνεχώς στο έδαφος, αναγκάζοντας τον ίδιο να τον διακόπτει για να παρασχεθούν οι υποτιθέμενες πρώτες βοήθειες, ενώ  διέκοψε τρείς φορές το παιχνίδι, προκειμένου να απομακρυνθούν από τον αγωνιστικό χώρο οι δεύτερες μπάλες που έριχναν σε αυτόν οι γηπεδούχοι.