ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 967 φορές

Χωρίς δύο η «Βασίλισσα» στον τελικό του «Βικελίδης»!

Χωρίς δύο ποδοσφαιριστές της θα παραταχθεί η «Βασίλισσα του βορρά» στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (16/02, 17:15) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι Ζεζίνιο και Κομόλοφ δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους και τέθηκαν νοκ άουτ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, η οποία έχει πάρει χαρακτήρα τελικού για τις δύο ομάδες που μάχονται με νύχια και με δόντια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στα ευχάριστα για τον Ράτκο Ντόστανιτς είναι ότι οι Βέρτζος και Σισοκό έβγαλαν το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, μαζί με τους Γεωργιάδη, Αμαραντίδη, Μπάρμπα και Τραπ που προφυλάχθηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός αποτελεί πραγματικό «γρίφο» μιας και την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει για κάποιους παίκτες του αν θα ξεκινήσουν ή όχι το παιχνίδι.

Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Όστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.