ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1300 φορές

Προπόνηση με Ντόστανιτς έγινε στη Βέροια

Μπορεί να επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ και αυτό έγινε σήμερα το πρωί και στη συνέχεια πληρώθηκαν, όμως θα μπορούσε το ίδιο να είχε γίνει και χθες, όταν είχαν την διαβεβαίωση από την διοίκηση ότι τα χρήματα που περίμενε ήρθαν, απλά δεν μεταφέρθηκαν στους λογαριασμούς τους, κάτι που έγινε σήμερα, γιατί ήταν σε άλλη τράπεζα.

Έτσι το μόνο που κατάφεραν με την χθεσινή τους ενέργεια, να μην δεχθούν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και να κάνουν μόνοι τους ένα χαλάρωμα, ήταν να προκαλέσουν μία ακόμη σύγχυση και φυσικά να μείνουν πίσω στην προετοιμασία, ενόψει μάλιστα ενός τόσο κρίσιμου αγώνα που έχουν το Σάββατο εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό.

Προκειμένου να καλυφτεί το χαμένο έδαφος, ο Ράτκο Ντόστανιτς σήμερα εκτός από την πρωινή προπόνηση κάλεσε τους παίκτες του και το απόγευμα στο Ταγαροχώρι, όπου θέλουμε να πιστεύουμε ότι απερίσπαστοι πλέον, θα αφοσιωθούν στο κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου (1/4) στη Λιβαδειά με την τοπική ομάδα, στο οποίο όπως γράψαμε και χθες θα δώσουν το παρόν τους όλοι οι παίκτες, μηδέ εξαιρουμένου του Άρτσε, που ακολούθησε όλη την προηγούμενη εβδομάδα ειδικό ατομικό πρόγραμμα.

Ακόμη στο δύσκολο αυτό παιχνίδι, ο Σέρβος τεχνικός  υπολογίζει και στονΑρμένιο αμυντικό Αντονιάν, αλλά και τον Μίλιεβιτς που είχαν απουσιάσει από τον αγώνα με την Κέρκυρα λόγω τιμωρίας  μίας αγωνιστικής.

Όσο για τους Λόπεζ, Λινάρδο, που έχουν συμπληρώσει την τετράδα των καρτών, έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή τους στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Γιάννινα αντίστοιχα.