ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1360 φορές

Πάλι δεν προπονήθηκαν οι παίκτες της «Βασίλισσας»

Και ενώ όλα έδειχναν ότι αυτή η εβδομάδα θα ξεκινούσε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την «Βασίλισσα», ύστερα από τις απεργίες των παικτών της την προηγούμενη, τελικά ξεκίνησε και πάλι μετ΄ εμποδίων.

Συγκεκριμένα οι ποδοσφαιριστές μετά το Κυριακάτικο ρεπό, εμφανίστηκαν σήμερα στο Ταγαροχώρι . όμως έκαναν γνωστό στον προπονητή τους ότι δεν θα προπονηθούν μαζί του, ζητώντας συγγνώμη για την ενέργεια τους αυτή, γιατί δεν πληρώθηκαν τα υπόλοιπα των οφειλομένων σήμερα, όπως τους είχε υποσχεθεί η ιδιοκτησία της ΠΑΕ την προηγούμενη Παρασκευή.

Μάλιστα δεν δέχθηκαν ούτε την δικαιολογία ανθρώπου της ΠΑΕ, ότι τα χρήματα που περίμενε η τελευταία ήρθαν αλλά σε άλλη τράπεζα από αυτήν που συνεργάζεται και ότι αύριο Τρίτη θα μεταφερθούν στην Πειραιώς και θα γίνουν κανονικά οι πληρωμές.

Έτσι εν όψει ενός τόσο κρίσιμου αγώνα, όπως αυτός με τον Λεβαδειακό το Σάββατο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, ο Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα μπορέσει να δουλέψει όπως αυτός θα επιθυμούσε με τους παίκτες του, κάτι που ευχόμαστε να μπορέσει να κάνει αύριο, αφού φυσικά γίνουν οι πληρωμές.