ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 993 φορές

Πήραν διαβεβαιώσεις για πληρωμές αύριο οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Η αναστάτωση που έχει προκύψει στη Βέροια με τις οφειλές της διοίκησης προς τους παίκτες, είχε συνέχεια την Τετάρτη (22/3), όπως άλλωστε γράψαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Οι «κυανέρυθροι», λοιπόν, δεν δέχθηκαν να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα κι έκαναν μόνοι τους ένα χαλάρωμα, ενώ ενημέρωσαν ότι θα προπονηθούν κανονικά το πρωί της Πέμπτης (23/3) στο Ταγαροχώρι.

Ωστόσο, έστειλαν και τελεσίγραφο στους διοικούντες πως αν δεν πληρωθούν την Πέμπτη, η επόμενη κίνησή τους θα είναι η έναρξη απεργίας διαρκείας.

Την απειλή τους αυτή, τελικά δεν την έκαναν πράξη σήμερα, αφού είχαν συνάντηση με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και πήραν την διαβεβαίωση ότι θα πληρωθούν μέχρι αύριο Παρασκευή, που είναι η επόμενη προπόνηση.

Έτσι η σήμερα προπονήθηκαν κανονικά υπό την επίβλεψη του Ράτκο Ντόστανιτς και πλέον είναι στο χέρι της διοίκησης να τηρήσει την υπόσχεσή της, ώστε όλα να λάβουν ένα τέλος και όλοι να αφοσιωθούν στην προετοιμασία του… τελικού των τελικών, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το άλλο Σάββατο.