ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1302 φορές

Τελεσίγραφο για αύριο έστειλαν οι παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Ένα χαλάρωμα έκαναν σήμερα στο Ταγαροχώρι οι παίκτες της «Βασίλισσας», όμως η είδηση δεν είναι αυτή, αλλά το γεγονός ότι δεν δέχθηκαν να προπονηθούν υπό την επίβλεψη του Ράτκο Ντόστανιτς και των συνεργατών του.

Με αυτήν τους την ενέργεια, που είναι συνέχεια της χθεσινής τους απεργίας, θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα στην διοίκηση της ΠΑΕ, το οποίο έχει να κάνει με τη μη πληρωμή των δεδουλευμένων τους, όπως γράψαμε στο χθεσινό μας ρεπορτάζ.

Μάλιστα έδωσαν ραντεβού για την Πέμπτη το πρωί στο Ταγαροχώρι για προπόνηση, στέλνοντας συγχρόνως τελεσίγραφο στη διοίκηση ότι, εάν δεν πληρωθούν μέχρι αύριο τότε θα προχωρήσουν σε απεργία διαρκείας.

Κανένας δεν μπορεί να αφαιρέσει το δικαίωμα από εργαζόμενο να διεκδικήσει με κάθε νόμιμο τρόπο τα χρήματά του, θα μπορούσαν όμως οι ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας» να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στους ανθρώπους της ΠΑΕ, από τη στιγμή που τους το ζήτησαν και αν μεθαύριο Παρασκευή δεν έπαιρναν τα χρήματά τους, η ένα μέρος από αυτά που τους οφείλονται, κατόπιν να προχωρούσαν σε αυτές τις κινητοποιήσεις που τώρα κάνουν.

Δυστυχώς με όλα αυτά που συμβαίνουν, το «μάρμαρο το πληρώνει» η ίδια η ομάδα, η οποία δίνει σε 10 ημέρες μία μεγάλη μάχη, που ίσως είναι και η τελευταία αν δεν την κερδίσει, αφού την περιμένει το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια, σε ότι αφορά την παραμονή η όχι και των δυο ομάδων στην κατηγορία.

Θα πρέπει η διοίκηση από την πλευρά της να κάνει τα αδύνατα δυνατά να βρει τα χρήματα ώστε να πληρώσει τους παίκτες, ενώ οι τελευταίοι, που έχουν όλα τα δίκια με το μέρος τους, επειδή δεν είναι άμοιροι ευθυνών για την φετινή κακή πορεία της ομάδας, καλό θα είναι να επιστρέψουν σύντομα στις προπονήσεις και τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις να τις αφήσουν για μετά το κρίσιμο παιχνίδι στη Λιβαδειά.