ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 495 φορές

Τα νέα των Παλαιμάχων της Βέροιας

Το Δ.Σ. και ο πρέοδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας θα ήθελαν να συγχαρούν τον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2017 προς τιμή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου. 

Μια πρωτοποριακή εκδήλωση, μακριά από αγκυλώσεις, σε ένα πρόσωπο σύμβολο για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, τιμή στον Έλληνα ποδοσφαιριστή που αντιστέκεται στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης.

Επίσης, ο πρόεδρος  ευχαριστεί θερμά τα μέλη του συλλόγου, παλιότερα και νεότερα, για την αθρόα συμμετοχή τους στην εκδήλωση αλλά και τα μεγάλα αστέρια του παρελθόντος που τίμησαν την πόλη μας με την παρουσία του και  προλόγισαν την εκδήλωση, κ.κ. Αντωνιάδη Αντώνη, Κούλη Αποστολίδη, Λάκη Σημαιοφορίδη και Αχιλλέα Ασλανίδη, καθώς και τον έγκριτο δημοσιογράφο Κώστα Μπλιάτκα.

Επιπλέον, πέρα από τον ευχάριστο χαρακτήρα τέτοιων εκδηλώσεων, όπως φυσικά και των δράσεων του Συλλόγου Παλαιμάχων, ο νους όλων μας πρέπει να είναι και στο αγωνιστικό τμήμα της ΠΑΕ Βέροιας, που μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος Superleagueθα δίνει τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία όπου ανήκει.

Εν όψει των τελευταίων αγωνιστικών του πρωταθλήματος, οφείλουμε να είμαστε όλοι παρόντες στο πλευρό της «Βασίλισσας του Βορρά». Οι παλαίμαχοι και ο φίλαθλος κόσμος της Βέροιας θα κάνουμε το καθήκον μας. Πρέπει όμως, το ίδιο να πράξουν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας όπως και όλο το τεχνικό επιτελείο. Χαμένες μάχες, είναι οι μάχες που δεν δίνονται.