ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 816 φορές

Ρ. Ντόστανιτς: « Θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή...»

 Ικανοποιημένος για την απόδοση των παικτών του, που πάλεψαν με 10 παίκτες για το θετικό αποτέλεσμα στα Περβόλια απέναντι στον Πλατανιά δήλωσε ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο τεχνικός της Βέροιας συνεχάρη πάντως τον Πλατανιά για τη νίκη του χαρακτηρίζοντας τον ως πολύ καλή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον Ρ. Ντόστανιτς είναι οι εξής:

«Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πλατανιά για τη νίκη του. Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους δικούς μας παίκτες για τον αγώνα που έδωσαν σήμερα και να είναι σίγουρη η πόλη της Βέροιας ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε.

Θα συνεχίσουμε αυτό το δρόμο, ξέρουμε ότι είναι δύσκολος, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Το μοναδικό λάθος που κάναμε, που σταματήσαμε στη φάση του γκολ, ήταν όλο το παιχνίδι.

 Δεχτήκαμε ένα γκολ πάρα πολύ φτηνά. Μόνο αυτό έχω να πω για το παιχνίδι. Σε όλο το υπόλοιπο διάστημα του αγώνα η προσπάθεια των παικτών ήταν συγκινητική. Προσπάθησαν και τα έδωσαν όλα απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για τη φάση της αποβολής και για το γκολ του Πλατανιά με τις διαμαρτυρίες των παικτών της Βέροιας: «Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Δεν είχαμε ιδιαίτερα προβλήματα και ξέραμε ότι ο Πλατανιάς είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Σίγουρα, αν παίζαμε 11 παίκτες εναντίον 11 θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Μπορεί να χάναμε το παιχνίδι και πάλι με 11 αλλά σίγουρα θα είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι.

Απλά, για τη φάση του γκολ δεν θέλω να κάνω κάποια ιδιαίτερη κριτική αλλά πιστεύω ότι θα μπορούσε το παιχνίδι να έχει σταματήσει γιατί ήταν χτύπημα στο κεφάλι. Ο παίκτης μας έπαιζε με ελαφριά διάσειση και δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλαγή. Συνέχισε το παιχνίδι και στο β' ημίχρονο, αλλά ίσως θα έπρεπε ο διαιτητής εκείνη την ώρα να το σταματήσει».

Για το αν προλαβαίνει την παραμονή η Βέροια: «Γιατί να μην μπορεί; Αν μιλάτε ποδοσφαιρικά, επειδή είμαι 57 χρονών και έχω πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, όλα μπορούν να γίνουν. Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα κι εμείς ακόμα περισσότερο. Μαθηματικά έχουμε ελπίδες. Δεν θ' αφήσουμε κανένα παιχνίδι».