ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1022 φορές

Στο έλεος των "μεγάλων" η «Βασίλισσα»

Η Βέροια είναι στην τελευταία θέση της Super League, έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 45 γκολ και ο απολογισμός της εκτός έδρας με το "Big 4" είναι δραματικός: τέσσερις ήττες και 21 τέρματα παθητικό.

Νέα ήττα για τη Βέροια στη Super League. Η 14η σε 23 ματς, αυτή τη φορά το Σάββατο (4/3) από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, με 5-0. Η ομάδα της Ημαθίας είναι στην τελευταία θέση με 13 βαθμούς και διαθέτει τη χειρότερη άμυνα, ενώ είναι η πρώτη φορά στην πολύχρονη(17) παρουσία της στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της χώρας μας, που διασύρεται κατ΄ αυτόν τον τρόπο.

Έχει δεχτεί 45 γκολ, πέντε περισσότερα από τον Λεβαδειακό. Απέναντι στο "τριφύλλι" οι "κυανέρυθροι" δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να δείξουν ότι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα και ηττήθηκαν με 5-0, αφού προηγήθηκαν σοβαρά αμυντικά λάθη.

Είναι άξιο αναφοράς αυτό που συμβαίνει εφέτος εκτός έδρας με τη "Βασίλισσα του Βορρά" απέναντι στους τέσσερις "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όχι μόνο μετρά τέσσερις ήττες, αλλά έχει δεχτεί 21 γκολ, έξι από Ολυμπιακό και ΑΕΚ, πέντε από τον ΠΑΟ, τέσσερα από τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει βάλει μόλις ένα, στο «Καραϊσκάκης» .