ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1225 φορές

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες από τον Σ.Φ. ΒΕΡΟΙΑΣ Καλλιθέας

Από τον Σύνδεσμο Φίλων ΒΕΡΟΙΑΣ Καλλιθέας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Με ιδιαίτερη θλίψη και απογοήτευση διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΒΕΡΟΙΑΣ προφασιζόμενη ότι θα πρέπει «υποχρεωτικά» να συμμορφωθεί με την απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανού που απαγορεύει την μετακίνηση οργανωμένων οπαδών, όσο και η διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε και να παραπέμψουμε την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης στις ανάλογες ανακοινώσεις που εξέδιδαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι σύνδεσμοι τους σε ανάλογες περιπτώσεις και απαιτούσαν από τις εκαστοτε ΠΑΕ την χορήγηση εισιτηρίων παρά τις απαγορεύσεις που υπήρχαν γιατί όπως ανέφεραν είναι δικαίωμα του κάθε φιλάθλου να ακολουθει και να εμψυχώνει την αγαπημένη του ομάδα όπου και να παίζει.

Κατανοούμε την κρισιμότητα του αγώνα αλλά θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ανακοίνωση αυτή και η στάση της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν εκφράζει τον αγνό φίλαθλο κόσμο του Άρη που έχει αντιμετωπίσει ανάλογη μεταχείριση σε πολλές εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας τους.

Σαν φίλαθλοι τις ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ πιστεύουμε ότι ΟΛΟΥΣ μας, μπορεί να μας χωρίζουν τα διαφορετικά χρώματα στην φανέλα, αλλά μας ενώνει η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο και η αγάπη μας για την ομάδα μας.

Επίσης θα θέλαμε να σχολιάσουμε και την στάση της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που στον «βωμό» του κέρδους διαθέτει στους εντός έδρας αγώνες μεγάλο αριθμό εισιτηρίων σε οπαδούς φιλοξενουμένων ομάδων και τους παραχωρεί το μεγαλύτερο τμήμα των κερκίδων του γηπέδου.

Ενώ αντίθετα με τις δικές μας εκτός έδρας μετακινήσεις υπάρχει μια αδιαφορία και μια κωλυσιεργία ως προς την οργάνωση και ως προς την άνετη διέλευση μας στο γήπεδο.

Ελπίζουμε με καλή θέληση και από τις δυο πλευρές και με οδηγό τη κοινή μας αγάπη για την «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ» να έχουμε στο μέλλον μια καλή συνεργασία για το καλό της ομάδας για να την φτάσουμε εκεί που πραγματικά αξίζει να είναι.

Τέλος θα θέλαμε να αναφέρουμε στου αρμόδιους φορείς ότι όλα αυτά τα χρόνια που γίνονται οργανωμένες μετακινήσεις τον οπαδών τις ΒΕΡΟΙΑΣ δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα σε κανένα γήπεδο.

Με τέτοιου είδους αποφάσεις μόνο μπροστά δεν μπορεί να πάει το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικά. Θα πρέπει να επανεξετάσετε τις μεθόδους πρόληψης της βίας στα γήπεδα και να απομονώσετε τους πραγματικούς υπεύθυνους για την κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα.

Δεν είναι «όλα τα φρούτα σάπια μέσα στο καλάθι» ΔΕΝ θα πρέπει να καταδικάζονται χιλιάδες φίλαθλοι ομάδων για μεμονωμένες μερίδες οπαδών που μόνος σκοπός τους είναι η βία και τρομοκρατία.

Είμαστε φίλαθλοι που αγαπάμε την ομάδα μας και θέλουμε να είμαστε στο πλευρό της δεν είμαστε οπαδοί-τραμπούκοι.

Υ.Γ: Θέλουμε να πιστεύουμε ότι έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί η χρυσή τομή και να υπάρξει συνεργασία από όλους για να μπορέσουν οι φίλαθλοι της ΒΕΡΟΙΑΣ να βρεθούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα».