
- ΒΕΡΟΙΑ
- Posted
- Διαβάστηκε 999 φορές
Τζημογιάννης: "Μας λυπεί το μέγεθος του σκορ"
Στο μέγεθος του σκορ στάθηκε ο Νίκος Τζημογιάννης μιλώντας στην κάμερα του novasports, μετά το τέλος του ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά:
«Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο, κοιτάξαμε στα μάτια τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο τα προβλήματα τραυματισμών και η κούραση μας στοίχισαν. Ίσως και να επαναπαυτήκαμε, μας λυπεί το μέγεθος του σκορ. Έπρεπε να μην ξεφύγει τόσο το σκορ.
Με τις αναγκαστικές αλλαγές ίσως χάσαμε λίγο τη σταθερότητα μας. Φταίνε όμως και τα ατομικά μας λάθη.
Σε αυτά τα ματς παίζεις ελεύθερα, αλλά το σκορ μας λυπεί. Τα επόμενα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς. Έχουμε δύσκολη συνέχεια αλλά πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί. Φυσικά αισιοδοξούμε για την παραμονή, ειδάλλως να τα παρατήσουμε».
Σχετικά Άρθρα
-
Βέροια: Το γκολ λείπει, η πίεση μεγαλώνει - Ο Πρίντζιος καλείται να βρει τη λύση στην επίθεση
-
Β’ ΕΠΣΗ: Ασταμάτητος στην κορυφή ο Λουτρός – Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής
-
Αχιλλέας Νάουσας και Παλασίδειος Ακαδημία για τον χαμό του Απόστολου Ακριτίδη
-
Α' ΕΠΣΗ: Η αξιολόγηση των διαιτητών της 4ης αγωνιστικής