ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 2277 φορές

Μέχρι την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν αλλάξει χέρια η «Βασίλισσα»

Εδώ και αρκετό καιρό στον τύπο, κυρίως τον Πανελλήνιο,  εμφανίζονται σενάρια για αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Βεροιώτικης ΠΑΕ, χωρίς όμως να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Τα τελευταία, κυρίως όμως Σαββατιάτικα δημοσιεύματα τοπικών ηλεκτρονικών εφημερίδων, έχουν μεγάλη δόση αλήθειας, αφού ύστερα και από το δικό μας ρεπορτάζ(αν και είμαστε γνώστες των διαπραγματεύσεων που γίνονται, κρατήσαμε την δέσμευσή μας, προκειμένου να προχωρήσουν αυτές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας) , προκύπτει το ενδιαφέρον του Βεροιώτη επιχειρηματία Γιώργου Μπίκα, ο οποίος όμως δεν θα είναι μόνος, αλλά έχει μαζί του έναν ακόμη επενδυτή, το όνομα του οποίου κρατείται σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Ο άνθρωπος που έφερε τις δύο πλευρές σε επαφή, είναι αλήθεια ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να πειστούν οι υποψήφιοι επενδυτές και πλέον οι εξελίξεις τρέχουν, όσο πιέζουν τα χρονικά περιθώρια ενίσχυσης της ομάδας.

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση είναι ότι και οι δύο πλευρές ,οι οποίες πλέον μιλάνε με αριθμούς, έχουν κάνει γνωστό η μία στην άλλη  το οικονομικό άνοιγμα της ΠΑΕ, αλλά και τις απαιτήσεις του νυν μεγαλομετόχου, ενώ από την μεριά του επενδυτή έχει γίνει η ανάλογη αντιπροσφορά και είναι θετικός στο ποσόν των υποχρεώσεων που θα αναλάβει.

Επίσης και οι δύο έχουν συμφωνήσει, συναισθανόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η ιστορική ομάδα και προκειμένου να «σωθεί η παρτίδα», πως ότι είναι  να γίνει πρέπει να γίνει το πολύ μέχρι την Τρίτη, ώστε όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων, την επόμενη μέρα κυρίως ο επενδυτής, να έχει τον χρόνο να προχωρήσει στην απαιτούμενη ενίσχυση της ομάδας.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΠΙΚΑ

Όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας, συνεργασίας αλλά και εμπειρίας με μεγάλους Οίκους προμηθευτών παγκοσμίως συνετέλεσαν στη δημιουργία ενός δυναμικού ομίλου επιχειρήσεων μακροπρόθεσμου χαρακτήρα με 4 στρατηγικούς τομείς:

Βιομηχανία Κρέατος, Γενικό Εμπόριο, Foodservice, Logistics.

Η βιομηχανία κρέατος υπήρξε ιστορικά ο κύριος τομέας δραστηριότητας του Ομίλου με τον οποίο όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παρουσιάσαν σημαντικές συνέργειες. Καθοριστικό ρόλο κατέχει και ο τομέας του γενικού εμπορίου προσδίδοντας ιδιαίτερη δυναμική και πλεονεκτήματα στον Όμιλο.

Η Sabi food service, με την πιο ολοκληρωμένη γκάμα στην Ελλάδα, στηρίζει τους επαγγελματίες της εστίασης όχι μόνο με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, αλλά και συμβουλευτικά, με αναγνωρισμένους chefs, για καινοτόμα και κερδοφόρα προϊόντα, καθώς και για το "στήσιμο" του μενού.

Η Bikas Logistic Services είναι το τμήμα της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας που σχεδιάζει, υλοποιεί και ελέγχει την αποδοτική και αποτελεσματική ροή και αποθήκευση των προϊόντων, υπηρεσιών, και των σχετικών πληροφοριών από το σημείο προέλευσής τους ως το σημείο κατανάλωσής τους, ώστε να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση των συνεργατών του καναλιού εφοδιασμού, πού μπορεί να είναι προμηθευτές, μεσάζοντες, εταιρείες παροχής υπηρεσιών Third Party Logistics (3PL), και πελάτες.

H Sabi  αποτελεί το νέο concept του ομίλου και είναι ο λόγος για τον οποίο κρατάτε το ενημερωτικό αυτό φυλλάδιο στα χέρια σας. Με την επίσκεψή σας στους χώρους μας θα καταστεί σαφές το γιατί πιστεύουμε πως Θα καινοτομήσουμε στην δραστηριότητα αυτή, αλλά και θα σας είναι πασιφανή τα εχέγγυα που θα δικαιολογήσουν την επιλογή σας, συγκρίνοντάς μας με άλλες εταιρίες.