ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1507 φορές

Αναβλήθηκε το ματς της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ηρακλή!

Δεν διεξήχθη τελικά το απόγευμα του Σαββάτου το παιχνίδι της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Ηρακλή για την εξ αναβολής 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο Κυριακή την ίδια ώρα (17:15), αφού ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού σταδίου Βέροιας κρίθηκε ακατάλληλος από τον διαιτητή Καλογερόπουλο.

Το χιόνι μπορεί να καθαρίστηκε από τους ανθρώπους της Βεροιώτικης ΠΑΕ, όμως λόγω της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας (-5) είχε πιάσει πάγο σε πολλά του σημεία και ο αθηναίος ρέφερι έκρινε πως αυτό ήταν επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Πάντως με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν θεωρείται πολύ δύσκολο το ματς να διεξαχθεί και αύριο.

Μετά την οριστική αναβολή, ο γενικός αρχηγός του γηραιού, Αντώνης Κασδοβασίλης, είπε: "Πήρε τους δύο αρχηγούς, Καλί και Μπαρτολίνι, ο διαιτητής (Καλογερόπουλος) περπάτησαν και είδε ότι υπάρχουν σημεία που το έδαφος είναι γλιστερό. Ρωτήθηκε η άποψη των δύο ομάδων. Εμείς θέλαμε να γίνει το ματς, η ΒΕΡΟΙΑ είπε όχι".

Από την πλευρά του ο στόπερ της "Βασίλισσας", Σιρίλ Καλί, ανέφερε: "Η απόφαση έγινε για το καλό των ποδοσφαιριστών, είναι παγωμένα τα πάντα. Δεν είναι οποιοσδήποτε αγώνας, μπορεί να κρίνει την παραμονή κάποιας ομάδας στην κατηγορία, οπότε πρέπει να διεξαχθεί υπό κατάλληλες συνθήκες".