ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1621 φορές

Η αποστολή ανάγκης της «Βασίλισσας» για το πιο κρίσιμο παιχνίδι της

Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της δίνει η «Βασίλισσα» το Σάββατο κόντρα στον Ηρακλή, στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (07/01/2017, 17:15).

Οι Βεροιώτες θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να διατηρήσουν τις έστω και λίγες πιθανότητες παραμονής τους στη SUPERLEAGUE. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αποχαιρετήσουν από πολύ νωρίς την κατηγορία, από τη στιγμή που όλα δείχνουν ότι οι άνθρωποί της (όσοι απέμειναν), δεν έχουν την δυνατότητα να την βγάλουν από το τέλμα στο οποίο αυτή έχει περιέλθει, ή καλύτερα όπου την οδήγησαν.

Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Ταγαροχωρίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας και αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία σε σχέση με αυτήν του αγώνα με τη Λάρισα, έχει μόνο μια αλλαγή, αφού δεν συμμετέχει σε αυτήν ο Κάλβο που από την Π’εμπτη είναι στην Ισπανία για τους λόγους που γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ. Έτσι τη θέση του πήρε ο Τόμας.

Ούτε και σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ θα υπολογίζει στον ένα και μοναδικό νεοαποκτηθέντα Μοχάμεντ Σουλέ, του οποίου το δελτίο δεν έχει ακόμα εκδοθεί άγνωστο για πιο λόγο. Αντίθετα προκειμένου να συμπληρωθεί η 18άδα συμπεριελήφθησαν στην αποστολή και τρεις παίκτες της Κ20(Ράδης, Δόρης, Μαυριάς).

Οι 18 είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Λόπεζ, Mαλόν, Aσιγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μελίσσης, Ράδης, Kαλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Aρτσεi, Tόμας, Δόρης, Λινάρδος, Μαυριάς, Mίλιεβιτς, Σαρπόνγκ και Καπετάνος.