ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1270 φορές

Έφυγε Ισπανία ο Κάλβο-Προσπάθεια να μεταπειστεί ο Καπετάνος

Αναχώρησε για την πατρίδα του ο έμπειρος επιθετικός της ΒΕΡΟΙΑΣ Τόνι Κάλβο, προκειμένου, όπως γράψαμε και χθες, να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του η οποία περνάει μια περιπέτεια με την υγεία της και αναμένετε να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ο σκόρερ του τέρματος της ΒΕΡΟΙΑΣ στο παιχνίδι με τη Λάρισα, είναι άγνωστο πόσο καιρό θα παραμείνει στην  χώρα του, το σίγουρο όμως είναι ότι θα λείψει από τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της με τον Ηρακλή και τον Λεβαδειακό, με μεγαλύτερες τις πιθανότητες να επιστρέψει στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, αν όλα πάνε καλά με την εγχείρηση, στα τέλη αυτού του μήνα.

Όμως ήδη η ομάδα του θα έχει δώσει άλλα δύο κρίσιμα παιχνίδια με τη Λάρισα εντός και τον Ηρακλή εκτός. Αυτό σημαίνει ότι η «Βασίλισσα» θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κάλβο στον πιο κρίσιμο μήνα, σε παιχνίδια φωτιά, τα οποία θα κρίνουν κατά πολύ την παραμονή της στην κατηγορία.  

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ!

 Η επιθυμία που εξέφρασε μετά την λήξη του αγώνα με τη Λάρισα ο Παντελής Καπετάνος, να αποχωρήσει από την ομάδα, θορύβησε τους ανθρώπους της ΠΑΕ οι οποίοι φυσικά δεν ήθελαν ένας ακόμη βασικός παίκτης να αποτελέσει παρελθόν από το ήδη αποδυναμωμένο ρόστερ!

Έτσι, έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί ο έμπειρος επιθετικός και σε πρώτη φάση αυτή στέφθηκε με επιτυχία, μιας και ο Καπετάνος έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι οριστικοποιήθηκε η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Αυτό θα ξεκαθαρίσει το προσεχές χρονικό διάστημα.