ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1662 φορές

Για πού οδεύουν πρώην και νυν παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ

Μπορεί στη ΒΕΡΟΙΑ σιγά- σιγά να αδειάζουν θέσεις, λόγω της λύσης συνεργασίας με παίκτες που ήδη αποτελούν παρελθόν, η θα  αποτελέσουν μέσα στο Γενάρη, όμως στον αντίποδα η μεταγραφική ενίσχυση γίνεται με το σταγονόμετρο. Αυτό όμως είναι ένα θέμα που θα μας απασχολήσει τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα όμως ας  δούμε που καταλήγουν παίκτες που έφυγαν, η είναι να φύγουν.

Για Ξάνθη οδεύει ο Παπαστεργιανός…

Σε γνώριμα λημέρια αναμένεται να επιστρέψει ο Μανώλης Παπαστεριανός. Ο 29χρονος δεν θα συνεχίσει στην Βέροια και είναι κοντά σε συμφωνία ώστε να φορέσει και πάλι την φανέλα της ακριτικής ομάδας. Ο έμπειρος χαφ ήταν εκεί και την διετία 2014-16, το καλοκαίρι αποχώρησε με προορισμό την «βασίλισσα» αλλά τώρα γυρίζει... σπίτι του.

…Για Πλατανιά Μαραγκός…

Καθ' οδόν για τα Χανιά βρίσκεται ο Στέλιος Μαραγκός. Ο 27χρονος αμυντικός όπως και ο Σισίνιο έλυσαν σήμερα την συνεργασία τους με την Βέροια και ο πρώτος αναμένεται άμεσα να ανακοινωθεί από τον Πλατανιά

…Και επιστροφή στην Αυστραλία για Αντονις

Στους Western Sydney Wanderers θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο Τέρι Άντονι, με τη μορφή δανεισμού απ' τον ΠΑΟΚ. Ο Ελληνοαυστραλός μέσος είχε δοθεί δανεικός στη Βέροια κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να πείσει για την αξία του, με αποτέλεσμα να μετρήσει μόλις μία... δίλεπτη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Γι' αυτό το λόγο επιλέχθηκε να δοθεί στην ομάδα της Αυστραλίας προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει... δριμύτερος. Θυμίζουμε πως ο Άντονις αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2015 απ' τη Sydney FC, με τον "Δικέφαλο" να καταβάλει 500.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

View image on Twitter

View image on Twitter

 Follow

 WS Wanderers FC ✔@wswanderersfc

Welcome to Western Sydney, Terry! http://bit.ly/2hy75rI  #WSW

Στην ΑΕΚ ο Μεληκιώτης

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται  ο πρώην Βεροιώτης Δημήτρης Μεληκιώτης, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο του Νότου και  θα προστεθεί άμεσα στο ρόστερ του.

Ως γνωστόν ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν δέχτηκε να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την ΒΕΡΟΙΑ και έμεινε ελεύθερος