ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1495 φορές

Στασιμότητα παρατηρείται στη "Βασίλισσα"

 

Στάσιμα παραμένουν τα πράγματα στη «Βασίλισσα», ύστερα από την εξευτελιστική ήττα 0-4 από την Ξάνθη, με όλο το έμψυχο δυναμικό και το προπονητικό τιμ να δίνουν μετά την προπόνηση της Τρίτης ραντεβού και πάλι  την Τρίτη 27/12, ύστερα δηλαδή από μία εβδομάδα.

Αν και η απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των φιλάθλων είναι να απομακρυνθεί ο προπονητής Θωμάς Γράφας, τον οποίο θεωρούν έναν από τους υπεύθυνους της κακής πορείας της ομάδας τους, κυρίως γιατί κατάφερε με το που ήρθε στην Βέροια να ανοίξει μέτωπο με πολλούς παίκτες, με αποτέλεσμα να μειωθούν κατά πολύ οι επιλογές στο έμψυχο δυναμικό, η διοίκηση στηρίζει την επιλογή της, που δεν είναι άλλη από την απόφαση που γνωστοποίησε πριν ένα περίπου μήνα, να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αθηναίο τεχνικό και για τη νέα περίοδο!!!

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μέχρι τώρα έχει λύσει το συμβόλαιό του είναι ο Ναβαλόφσκι, ενώ υπάρχει και η άρνηση του νεαρού διεθνή με την Νέων Μελικιώτη, στην πρόταση να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο Σισίνιο που μέχρι πριν λίγες μέρες όλοι στην ΠΑΕ θεωρούσαν ότι θα αποτελέσει πολύ σύντομα παρελθόν, παραμένει ακόμη στο δυναμικό. Το ίδιο και ο Μαραγκός. ο οποίος ως γνωστόν είναι παροπλισμένος από τον προπονητή του και τα δημοσιεύματα τον φέρνουν πολύ κοντά με τις μισές ομάδες της S.L. Επίσης και το θέμα του Βίτι, που μαζί με τον Σισίνιο είναι οι βασικοί ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, όπως αποκάλυψε πριν λίγες μέρες ο προπονητής σε συνέντευξη τύπου, χωρίς όμως να αναφέρει ονόματα, είναι σε αναμονή.

Από εκεί και πέρα τα μηνύματα τα έχουν πάρει εδώ και πολύ καιρό οι Μελίσσης, Παπαδόπουλος, Τόμας, Παπαστεργιανός, καθώς και ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ Αντόνις, ότι το μέλλον τους δεν είναι στη «Βασίλισσα» και ήδη έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να φύγουν, χωρίς όμως αυτό να είναι σίγουρο, αν δεν βρουν ομάδα που θα τους ικανοποιήσει οικονομικά. Δηλαδή με την όλη τακτική που ακολουθήθηκε από τον ερχομό του Γράφα, κινδυνεύει η ΠΑΕ να έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές που δεν θα παίζουν, αλλά θα πληρώνονται, κάτι που θα είναι πολυτέλεια με τα σημερινά οικονομικά και αγωνιστικά δεδομένα της.

Σε ότι αφορά τις περιπτώσεις των Καπετάνου, Λινάρδου και Μίλιεβιτς, για τους οποίους δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ζήτησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με άνθρωπο της ΠΑΕ, που δεν έχει λόγο να αποκρύψει την πραγματικότητα.  

Τέλος όσον αφορά την ενίσχυση της ΒΕΡΟΙΑΣ, τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Κάποιοι παίκτες που ήρθαν για να υπογράψουν, τελικά επέστρεψαν στις πατρίδες τους, ενώ τώρα δεν ακούγεται κάτι συγκεκριμένο. Μάλιστα από την στιγμή που οι μεταγραφές είναι συνάρτηση με το οικονομικό και αυτό για την ΠΑΕ είναι αγκάθι από την αρχή της περιόδου, τότε ο καθένας αντιλαμβάνεται πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στην ομάδα.

Έτσι όλα δείχνουν ότι η «Βασίλισσα» θα πάει στο πρώτο παιχνίδι του 2017 με την Λάρισα εκτός έδρας στις 4/1 με τους ίδιους παίκτες, χωρίς την παραμικρή ενίσχυση.