ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1511 φορές

Η «Βασίλισσα» σε κρίσιμο σταυροδρόμι το 2017

Καμία σχέση δεν θα έχει η «βασίλισσα» του 2017, με εκείνη της χρονιάς που σε λίγες μέρες μας αφήνει.

 Όπως όλα δείχνουν ο Θωμάς Γράφας, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, (κυρίως  ο διασυρμός από την Ξάνθη), που φέρνουν την ομάδα σε δύσκολη θέση, παραμένει ακλόνητος στη θέση του και έτσι ζήτημα αλλαγής τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα δεν φαίνεται να τίθεται.

Παρελθόν αποτελεί ήδη ο Νοβαλόφσκι, ενώ άμεσα θα λύσει το συμβόλαιό του και ο Σισίνιο με τον Μαραγκό. Θα φύγει και ο νεαρός Μεληκιώτης,του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες μέρες και το όνομά του «παίζει» για για την μισή Σούπερ Λιγκ (π.χ. Αστέρα Τρίπολης).

 Την ίδια στιγμή αβέβαιο είναι το μέλλον και όσων δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι στιγμής. Άρα παίκτες όπως οι Μελίσσης, Τόμας, Τόνι Κάλβο, Γ. Παπαδόπουλος, Μίλιεβιτς, Παπαστεριανός, Αντόνις είναι στον «αέρα» και προς την έξοδο.

Υπάρχουν όμως και παίκτες που είναι βασικοί και οι οποίοι έχουν ζητήσει να λύσουν την συνεργασία τους με την ΠΑΕ. Δύο είναι αυτοί , όπως είπε ο Θωμάς Γράφας, χωρίς όμως να τους κατονομάσει.

Ποιες ομάδες και για ποιούς παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ ενδιαφέρονται το αναφέρουν τα ρεπορτάζ  διαφόρων ΜΜΕ που παραθέτουμε

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΤΣΙΒΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΣΕ

Για τον Αρτσε «ακούγονται» πολλά. Από το Μεξικό και την Τσίβας, μέχρι την Σούπερ Λιγκ (π.χ. Κέρκυρα, Αστέρας), ενώ στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι Καπετάνος, Μαρτίνεθ, Βίτι, Σαρπόνγκ.

 Η ημέρα που ξημερώνει σε λίγο στην Βέροια, αλλά και οι επόμενες που ακολουθούν θα είναι πάρα πολύ δύσκολες για την «βασίλισσα». Που με τόσες πολλές πιθανές αποχωρήσεις, ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγή του ρόστερ της κατά το ήμισυ (ως μόνη «σίγουρη» προσθήκη δείχνει ο Ιάπωνας Μουραγιάμα).

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΜΕΛΓΚΑΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΤΙ

Στο «στόχαστρο» της Μελγκάρ βρίσκεται ο Βίτι. Ο Αργεντινός φορ  όπως και όλοι στην Βέροια είναι στον «αέρα» και η ομάδα του Περού που θα συμμετάσχει στο Λιμπερταδόρες του 2017 έχει τον έμπειρο στράικερ ψηλά στην λίστα της.

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ

Πιο προχωρημένη απ' όλες, είναι η περίπτωση του Στέλιου Μαραγκού που οι πληροφορίες τον φέρνουν ένα βήμα πριν την επιστροφή του στο νησί των Φαιάκων. Οι δύο πλευρές, φαίνεται, πως τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι ο ποδοσφαιριστής να πάρει την ελευθέρας του από την Βέροια και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «Φαίακες».

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΔΡ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΛΙΕΒΙΤΣ

«Ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κρίστιαν Μίλιεβιτς επέδειξε η Δόξα Δράμας και αισιοδοξεί ότι θα τον κάνει δικό της, αν λύσει το συμβόλαιό του με τη Βέροια άμεσα, αφού ήδη έκανε τις κινήσεις της, συνοδεία «δυνατής» πρότασης από τον Γιάννη Μπύρο.