ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1121 φορές

Νίκησαν και οι τρεις

Κ20, Κ17 ΚΑΙ Κ15 ΤΗΣ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Αν και δεν ήταν καλύτεροι οι Βεροιώτες, απο την αντίπαλό τους την Ξάνθη, η οποία έχασε πέναλτι, είχε ένα δοκάρι και άλλες δυο πολύ καλές φάσεις για γκολ, στις οποίες την σταμάτησε ο τερματοφύλακας της ΒΕΡΟΙΑΣ Μπλατσιώτης, η "Βασίλισσα" πήρε το τρίποντο με ένα γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα, με σουτ έξω απο την περιοχή ο Φωτόπουλος.

Ο Τόλης Τερζής χρησιμοποίησε τους: Μπλατσιώτη, Αϊρατζή, Ευθυμιάδη, Παντέλογλου (55' λ.τρ. Καραγιάννη), Κουμπαρόπουλο, Γκούγκλιο (50' λ.τρ. Στυλίδη), Νίκα, Φωτόπουλο, Βασάρα, Βατμανίδη (46' λ.τρ. Τσουλχαϊ), Ματελόπουλο.

Κ17 ΒΕΡΟΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-0

Με δυο γκολ των Κυζερίδη (15'), Περπερίδη (80') η Κ17 της ΒΕΡΟΙΑΣ επικράτησε δίκαια 2-0 της αντίστοιχης του Παναιτωλικού στο γήπεδο του Διαβατού, πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση.

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης χρησιμοποίησε τους: Βενετικίδη, Σπυρίδη, Ιτσκάρα, Παλάνη, Καγκελίδη, Ταλαίπωρο, Στογιαννίδη (84' Καμουλάκο), Σοφιανίδη (80' Κουλιανίδη), Περπερίδη (80' Λουκίδη), Κυζιρίδη (74' Κωστογλίδη), Παπακωνσταντίνου (68' Μπράτζια).

* Ο προπονητής της Κ17 και πρόεδρος των προπονητών Ημαθίας Δημήτρης Χριστοφορίδης, εύχεται σ' όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και το 2017 να φέρει δύναμη και εκπλήρωση των στόχων που έχει ο καθένας θέσει!

Κ15 ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

Την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κ15 της ΒΕΡΟΙΑΣ και μάλιστα με ανατροπή, επικρατώντας 2-1 στο γήπεδο Παλατιτσίων του δυνατού Παναιτωλικού.

Οι παίκτες του Γιάννη Καψαλιάρη πραγματοποίησαν την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και δίκαια πήραν το τρίποντο με τα γκολ των Βασίλτση (32') και Λούτση (81').

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 1', ενώ οι γηπεδούχοι στο 55' είχαν δοκάρι με τον Γκιλιόπουλο.

ΒΕΡΟΙΑ: Διούδης, Κατσκαβέλης, Κουτσούκης (58' Κουτσαμπασόπουλος), Τσομίδης, Παρασχόπουλος, Νέστορας (40' λ.τρ. Τσουλχαϊ Ντ.), Βασίλτσης (70' Παυλίδης), Ηλίας, Γκιλιόπουλος, Λούτσης, Θεοδώρου (81' Ασλανίδης).