ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 770 φορές

Με μοναδικό στόχο την πρώτη νίκη στην έδρα της

Με πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της "Βασίλισσας", ενόψει της Σαββατιάτικης  εντός έδρας αναμέτρησης εναντίον της  Ξάνθης στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας (17/12/2016, 15:00).

Ένα παιχνίδι στο οποίο η «Βασίλισσα» δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών, έστω και αν αγωνίζεται κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Θωμάς Γράφας ανακοίνωσε την 19 μελή αποστολή, από την οποία απουσιάζουν ο Σισοκό που θα είναι έτοιμος μετά την εγχείρηση μηνίσκου που υποβλήθηκε σε ένα μήνα, ο Μαραγκός που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του εδώ και αρκετό καιρό, ο Τόμας ο οποίος είναι και πάλι τραυματίας, καθώς και ο Μελίσσης που τραυματίστηκε στο λίγο διάστημα που αγωνίστηκε ως αλλαγή στον αγώνα κυπέλλου με τον Άρη.

Έκπληξη αποτελεί η μη συμμετοχή στην αποστολή του Μίλιεβιτς, ενός παίκτη που στο παιχνίδι που προαναφέραμε, ήταν κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο οποίος αγωνίζεται σε μία θέση στην οποία η ομάδα δεν έχει πολλές επιλογές

Αντίθετα έχουν συμπεριληφθεί οι νεαροί Μαυριάς και Δόρης, με τον πρώτο να αρπάζει την ευκαιρία  που του δόθηκε να παίξει ως αλλαγή κόντρα στον Άρη, με την πολύ καλή παρουσία που είχε.

Στην αποστολή είναι οι εξής ποδοσφαιριστές:

Καντιμοίρης, Λόπεζ, Μαλόν, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Καλί, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Παπαστεριανός, Άρτσε,  Δόρης, Σισίνιο, Λινάρδος, Κάλβο, Μαυριάς, Μεληκιώτης, Σαρπόνγκ, Καπετάνος καιΒίτι.