ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1189 φορές

Θ. Γράφας: «Έχουμε στοχοποιήσει τους παίκτες που θα μας ενισχύσουν»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Θωμάς Γράφας, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργου Κολοβού και του υπεύθυνου τύπου Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

 Η συζήτηση δεν περιορίστηκε στα αγωνιστικά, αλλά επεκτάθηκε και στα μεταγραφικά, με τον Γιώργο Κολοβό να δίνει και αυτός απαντήσεις, σε ερωτήσεις που αφορούν τον τομέα του.

Για το Σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΞΑΝΘΗ ο Αθηναίος τεχνικός είπε:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που ψάχνουμε την πρώτη μας εντός έδρας νίκη μας και μάλιστα απέναντι σε μία ομάδα προτελευταία είναι πολύ φορμαρισμένη.

Όμως και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμός, ώστε να πάρουμε το τρίποντο , κάτι που θα μας δώσει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο, για να δώσει δύναμη στα παιδιά, την οποία χρειάζονται».

Για τις μεταγραφές οι δύο άνδρες συνοπτικά έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις:

-Εκτός από τους Μαραγκό, Ναβαλόφσκι, θα υπάρξουν και άλλες προσθαφαιρέσεις.

-Θ α φύγουν 1 με2 βασικούς και 5 με 6 που δεν έχουν καθόλου, η έχουν μικρή συμμετοχή σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου. Οι βασικοί ζήτησαν οι ίδιοι να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την ομάδα, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Τα ονόματά τους θα τα γνωστοποιήσουμε για ευνόητους λόγους μετά τον αγώνα με την Ξάνθη.

-Έχουν στοχοποιηθεί οι παίκτες που θα μας ενισχύσουν και θα αποκτηθούν από την εγχώρια και ξένη αγορά. Ήδη δύο έχουν έρθει και τους έχουμε δει, για να έχουμε προσωπική άποψη. Οι συγκεκριμένοι άφησαν καλές εντυπώσεις, όμως δεν βιαζόμαστε γιατί μπορεί να υπάρξει κάτι καλύτερο. Δεν μας αφήνουν όμως αδιάφορους. Είναι στα υπόψιν μας.

-Επιδίωξή μας είναι κάποιοι να μπορέσουν να μας ενισχύσουν από τις αρχές του Γενάρη, υπάρχει όμως εδώ μία επιφύλαξη, γιατί η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι πολύ δύσκολη, ώστε να βρεις και καλούς παίκτες και μέσα στις οικονομικές σου δυνατότητες.

-Αύριο, εάν ξεπεράσουμε το πρόβλημα με την βίζα του, αναμένεται ο Ιάπωνας εξτρεμ Μουραγιάμα, για να υπογράψει.

-Για την μόνη θέση που αναφέρθηκε ο Θωμάς Γράφας ήταν αυτή του στόπερ, για την οποία είπε ότι βασική επιδίωξη είναι να αποκτηθούν δύο παίκτες.

-Για τον Σισοκό που αναρρώνει μετά την εγχείρηση μηνίσκου στην οποία υποβλήθηκε πριν λίγες μέρες, έγινε γνωστό ότι ο Γάλλος στόπερ θα επιστρέψει στα γήπεδα ύστερα από ένα μήνα.

-Επίσης έγινε γνωστό ότι από 1-1-17 θα λειτουργήσει ο εσωτερικός κανονισμός, ενώ οι προπονήσεις μετά το Σαββατιάτικο παιχνίδι θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη πριν τα Χριστούγεννα, ενώ οι παίκτες θα επιστρέψουν στη δράση την Τρίτη 27/12.

-Τέλος αύριο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των  Γ. Κολοβού, Π.Γιαννόπουλου με τον Σύνδεσμο Φιλάθλων, προκειμένου να δοθεί λύση σε χρόνια προβλήματα που έχει ο τελευταίος στην λειτουργία του και συγχρόνως  οι δυο πλευρές να ανταλλάξουν απόψεις, ώστε να βρεθεί και εδώ λύση για την επιστροφή του κόσμου στους αγώνες της «Βασίλισσας».